XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Revedere neașteptată pentru Ștefan Bănică. Alexandra Crăescu, backing vocal al juratului X Factor: "Ce cauţi tu aici? De ce nu mi-ai spus că vii?"

 

Alexandra Crăescu este o cântăreață cunoscută în lumea artistică de mai mulți ani, iar anul acesta a ajuns chiar și în semifinala Eurovision România, însă tânăra nu este încă pe deplin mulțumită de performanțele sale. În această seară, a decis să îi facă o surpriză lui Ştefan Bănica Jr şi a venit la X Factor

"Pentru mine scena înseamnă mai mult decât orice. Sunt undeva în spate, se știe de mine, dar atât. Anul acesta mi-am luat inima în dinți și am zis să vin la X Factor să câștig!”, a povestit amuzată Alexandra.

Cântăreața a colaborat până acum cu nume mari din industria muzicală din România, de la Direcția 5 la Proconsul sau Paula Seling și chiar și cu Ștefan Bănică jr. De altfel, cei doi colaborează de aproape cinci ani, însă Alexandra nu i-a spus acestuia că a decis să se înscrie la audițiile ”X Factor”. 

 

”Cu Ștefan am început colaborarea în urmă cu cinci ani, ca backing vocal, dar nu știe că am venit aici, cred că o să aibă un șoc”, a mărturisit aceasta. 

Iar reacția lui Ștefan Bănică jr a fost una pe măsură, acesta ținând să lămurească lucrurile încă de la început: ”Am cântat împreună niște ani buni, dar nu am să fiu subiectiv în această seară. Pe mine poți să mă surprinzi doar prin alegerea repertoriului”, a declarat juratul ”X Factor”.

Pentru audiţii, Alexandra a pregătit "I Believe I Can Fly". Reacţia juraţilor?! "DOAMNEEEE, bravoooo!", strigă Delia impresionată. "Ai avut un exces şi nu înţeleg de ce pentru că nu ai nevoie. Eşti foarte talentată", i-a spus şi Ştefan. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe