Antena Căutare

S-au vazut doar de opt ori in 20 de ani: Elena de la RED si-a revazut mama, a noua oara, la X Factor!

Craciunul se apropie. E un moment cand familiile ar trebui sa fie impreuna. Cu acest gand in minte, echipa X Factor a reunit o fiica cu mama ei - Elena Gondos si-a revazut mama pentru a noua oara de cand a venit pe lume.

Galerie
Si-a vazut mama doar de opt ori in 20 de ani!

Craciunul se apropie. E momentul in care familiile ar trebui sa fie impreuna. Cu acest gand in minte, echipa X Factor a reunit o fiica cu mama ei - Elena Gondos si-a revazut mama pentru a noua oara de cand este pe lumea aceasta.

S-au vazut de opt ori in 20 de ani - cu aceasta declaratie Elena Gondos de la RED a surprins echipa x Factor. Parintii ei au plecat in Italia, la munca, cand ea avea doar cateva luni, pentru a le trimite bani copiilor acasa.

Pe Elena si pe fratele ei i-au lasat acasa cu bunicii. De atunci, si-au petrecut ficare Craciun impreuna. Elena i-a dus dorul mamei, dar a inteles, in timp, de ce parintii ei au luat decizia asta. A inteles de ce s-au sacrificat pentru ei.

"".

A patra Gala Live: O seara pentru romani. Vezi ce melodii romanesti au interpretat cei 9 concurenti!... Viata, dincolo de X Factor: in unele zile, Tudor Turcu si mama lui nu au ce manca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x