Antena Căutare

S-au văzut, s-au plăcut, dar numai unul ajunge în live-uri! Din idila Sasha - Andrei Ioniță, cușma a ieșit învingătoare!

S-au cunoscut la X Factor, locul unde nu doar viețile profesionale se schimbă, ci și destinul amoros. Între Sasha și Andrei pare să se înfiripat ceva mai mult decât o prietenie

S-au cunoscut la X Factor, locul unde nu doar viețile profesionale se schimbă, ci și destinul amoros. Între Sasha și Andrei pare să se înfiripat ceva mai mult decât o prietenie.

"Este o fată specială, care ar face să înnebunească orice băiet!", a mărturisit emoționat Andrei. Nici Sasha nu pare a fi indiferentă "Am simțit eu că mă place așa!". Competiția este însă competiție, iar cei doi sunt nevoiți să se dueleze pe scenă, în ciuda sentimentelor.

Ea, fata cameleonică și plină de forță, el băiatul cu o voce răsunătoare. Oare cine va fi învingător?

Momentul Sashei:

Momentul lui Andrei Ioniţă:

Delia este singura care poate spune exact cine va ajunge în Gale. "Ioniță, mi-e frică cu tine! Nu știu ce ai putea să faci în Gale!". "Sasha, îmi placi foarte mult!", a explicat Delia.

"Merg mai departe cu un concurent cu care știu că aș putea să câștig!" Andrei - Cușma - Ioniță este alegerea juratei.

Duelul ITALIAN, o luptă între soare și lună! Prima trupă care răsare în GALE este "TOMATO": „Ăștia-s băieții m... Cea mai grea bătălie! Endy Glikman şi Paul Bătinaş s-au duelat în voci şi l-au “omorât” pe Bănică: “Au fost diferenţe în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x