Antena Căutare

Tudor Turcu e atat de talentat, incat Dan Bittman i-ar ceda locul sau la Holograf

In cea de-a doua gala live X Factor, juriul a fost la fel de exigent ca pana acum, in ciuda bunei dispozitii pe care a reusit sa le-o transmita telespectatorilor pe parcursul show-ului. Exigenta despre care vorbeam s-a vazut atunci cand juratul Cheloo i-a eliminat pe baietii de la Station 4, Delia si-a certat proprii elevi atunci cand au gresit, iar Dan Bittman a ajuns sa spuna ca l-ar primi pe Tudor Turcu, elevul lui Cheloo, in Holograf.

Tudor Turcu e atat de talentat, incat Dan Bittman i-ar ceda locul sau la Holograf Galerie
Il vedeti pe Tudor Turcu in trupa Holograf?

Atat de buna, incat i-ar putea lua locul in Holograf. “Mie imi place Tudor Turcu. E bun si de Holograf, acum ca eu nu mai pot sa cant”, a comentat Bittman dupa interpretarea exceptionala a tanarului.

Concurentul de 30 de ani din Medias a cantat aseara piesa “Here without you”, a celor de la Three Doors Down, reusind sa castige nu doar admiratia lui Dan Bittman, dar si a celorlalti doi jurati mentori.

Si-a regasit sora pe Facebook dupa 25 de ani

Dincolo de foarte mult talent, nu doar la cantat, ci si la pictura, Tudor are si o poveste de viata desprinsa parca din filme. Tudor si-a regasit sora vitrega pe Facebook, dupa mai bine de 25 de ani. S-au vazut o singura data, cand erau copii, atunci cand tatal lui Tudor i-a prezentat-o copilului Tudor de atunci pe Teodora, sora lui.

Citeste povestea lui completa, AICI!

Nu rata urmatoarea gala LIVE X Factor, duminica aceasta, de la 20.30, pe Antena 1! Guest star-ul acestei saptamani este Alexis Jordan.

CIUTĂ LAVINIA a votat si a castigat un iPhone 5... Dupa a doua Gala LIVE: Mesajul lui Nati politista, Tudor Todut si Nord X pentru fani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x