Antena Căutare

Tudor Turcu: rockstarul cu voce de aur si suflet de copil

A primit trei DA la auditii, a trecut de provocarile din bootcamp, iar in etapa Judges Home Visit, Cheloo l-a ales ca parte din echipa de cinci oameni cu care a mers in galele live. A avut un drum incredibil, plin de emotii, interpretari incredibile si povesti de viata reale. El e Tudor "the Rockstar" Turcu!

Tudor Turcu: rockstarul cu voce de aur si suflet de copil Galerie
A doua gala live

A primit trei DA la auditii, a trecut de provocarile din bootcamp, iar in etapa Judges Home Visit, Cheloo l-a ales ca parte din echipa de cinci oameni cu care a mers in galele live. A avut un drum incredibil, plin de emotii, interpretari incredibile si povesti de viata reale. El e Tudor "the Rockstar" Turcu!

Era doar un tanar linistit din Medias, o fire de artist cu respect deosebit pentru mama sa, care picta si canta cu formatia sa, Zoddiac. In vara lui 2012 a facut primul pas pentru a-si schimba viata: a venit la auditiile X Factor. A cucerit juriul si intreaga sala cu vocea sa speciala. A urmat o noua etapa: in bootcamp s-a descurcat admirabil, a trecut de fiecare proba, iar la final l-a cunoscut pe cel care avea sa-i devina mentor: Cheloo. La Judges Home Visit s-a batut pentru un loc in galele live cu alti sapte concurenti. In momentul deciziei, Cheloo l-a fiert pe Tudor cel mai tare. I-a spus cum a evoluat, ce a gresit, ce a facut bine si ca este unul din cei care merg mai departe.

A trecut pe la un salon profesionist, iar stilistii l-au transformat special pentru show-urile live.

In prima gala a cantat o piesa a trupei Nickleback, "How You Remind Me", iar in aceeasi seara a avut un moment special, in timpul unui mash-up interpretat de cei 15 concurenti. In a doua gala live X Factor, a ales o melodie emotionanta dar puternica: "Here Without You Baby", a trupei Three Doors Down. A stralucit in timpul medley-ului rock, cu piese din repertoriul lui Guns N'Roses, AC/DC, Queen, Kiss si Joan Jett.

A urmat unul din cele mai emotionante, fericite si incredibile momente din viata lui Tudor: si-a revazut sora vitrega, dupa un sfert de secol, chiar pe scena X Factor.

In a treia gala live a impresionat juriul cu "Are You Gonna Go My Way" - Lenny Kravitz, iar o saptamana mai tarziu, in a patra gala, cea romaneasca, a cantat Phoenix - "Nunta". Tanarul si-a spus oful si a dezvaluit care e situatia sa familiala: una foarte delicata, avand in vedere ca in unele zile, Tudor si mama sa nu au ce manca. La ceas de taina, Tudor a recunoscut: "in ciuda aerului de baiat dur pe scena, sunt un tip destul de timid si de retras.

A cincea gala: pentru tanarul din Medias, "razboiul stelelor" a inceput cu "Jailhouse Rock", a lui Elvis Presley si a continuat cu o melodie emotionanta a lui Michael Jackson - "Blak or White".In a sasea gala, semifinala X Factor, a interpretat din nou doua melodii - una aleasa de el, alta de mentor. "Dincolo de nori" - Holograf a fost inceputul, iar piesa "Don't let the sun go down on me" - Elton John a fost interpretata spre sfarsitul serii. Tot atunci am aflat si despre serioasele probleme de sanatate ale lui Tudor. Atat de grave incat, dupa fiecare verdict, o echipa de doctori il asteapta pe Tudor in culise.

Apoi, datorita numarului ridicat de voturi pe care le-a primit din partea dvs, Tudor Turcu este unul din cei trei FINALISTI X Factor Romania 2012!

Duminica, de la 20.30, numai la Antena 1, e marea finala! Atunci il poti vota pe Tudor Turcu cu un SMS la 1313, cu textul "TURCU", dupa ce Razvan si Dani anunta START VOT!

Provincia isi sustine favoritul la X Factor: Tudor Turcu, Ioana Anuta si Natalia Selegean se infrunta duminica, in mare... Natalia Selegean, la rascruce de drumuri: fie insigna, fie microfonul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x