Antena Căutare

Tudor Turcu susține primul concert în București

Joi, 15 mai, începând cu ora 21:00, Tudor Turcu, câștigătorul sezonului doi al celui mai iubit talent show, X Factor, urcă pe scena Berăriei Hanul cu tei din București alături de trupa phenomenON.

Joi, 15 mai, începând cu ora 21:00, Tudor Turcu, câștigătorul sezonului doi al celui mai iubit talent show, X Factor, urcă pe scena Berăriei Hanul cu tei din București alături de trupa phenomenON


“Este primul concert din 2014 și chiar primul concert din București pe care îl ofer fanilor sau mai bine zis prietenilor care au așteptat mai bine de un an de zile de la câștigarea sezonului doi X Factor să mă audă/vadă în ipostazele cu care am fost apreciat și tot datorită lor să ajung în frumoasa zonă a muzicii la alt nivel. Baieții din trupa PhenomenOn cu care voi colabora în acest concert au fost foarte receptivi la dorințele mele și au acceptat acest lucru. În recital voi prezenta atât piese proprii cât și interpretări a hiturilor internaționale într-o fuziune de stiluri de pop/rock/metal. Vă astept cu drag să cântăm/sărim să trăim emoția muzicii!”, a declarat Tudor Turcu.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului. AICI !

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x