Live acumFilm: Atac de Ziua Nationala
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

XFactor

IN CURAND, UN NOU SEZON!

Un star s-a născut în Finala X Factor. Cristian Moldovan a fost un Bradley Cooper fără cusur: „Nici nu se putea mai bine”

Doi copii și o melodie despre dragoste. Ce poate fi mai frumos? Aproape nimic. Până și exigentul „Nicu” și-a călcat pe suflet și a spus cu maximă convingere: „Așa da! Bravooo!”, a spus solistul celor de la Carla's Dreams

Doi copii și o melodie despre dragoste. Ce poate fi mai frumos? Aproape nimic. Până și exigentul „Nicu” și-a călcat pe suflet și a spus cu maximă convingere: „Așa da! Bravooo!”, a spus solistul celor de la Carla's Dreams.

Cristian Moldovan a reușit să facă ceva ce nimeni nu ar fi crezut. Să ajungă cu această piesă la inimile juraților, dar și în sufletele oamenilor de acasă, cei care decid cine merge în ultimul act al finalei X Factor 2018.

„Shallow” a fost alegerea antrenorului pentru duetul pe care Cristian l-a avut cu Nicole Cherry, iar efectul s-a văzut după ultimul acord: „Dincolo de interpretarea voastră foarte bună, vreau să remarc inspirația antrenorului tău. A ales o piesă perfectă pentru această seară și ți-a oferit o parteneră ideală, care te-a pus în valoare cum nu se putea mai bine”, a remarcat Brenciu.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro