Live acumFilm: O familie de cosmar
Prime Time 20:00iUmor extraViral

XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Iar s-au jucat cu cuvintele și le-a ieșit! MaindFac încinge atmosfera și tensiunea începe să-și facă apariția printre concurenți!

După o primă apariție la „iUmor”, Daniel l-a luat pe amicul său Mădălin, alături de care formează trupa MaindFac, și au decis să urce pe scena ”X Factor” cu un singur gând: ”Vii la o competiție ca să câștigi!”

După o primă apariție la „iUmor”, Daniel l-a luat pe amicul său Mădălin, alături de care formează trupa MaindFac, și au decis să urce pe scena ”X Factor” cu un singur gând: ”Vii la o competiție ca să câștigi!”.

Dacă vor și câștiga, rămâne de văzut, dar cert este că cei doi băieți au obținut voturile necesare pentru a trece în Bootcamp. ”Sunteți primul grup în stilistica aceasta, căruia să îi dau un DA”, a spus Carla’s Dreams, iar ceilalți colegi ai săi au fost de acord că cei doi rapperi au fost suficient de convingători. ”Au fost cei mai credibili, din punctul meu de vedere”, a spus și Delia. ”O să fie cel mai cool an din istoria acestui show! Dacă tu le devii mentor acestor oameni, pot să câștige X Factor!”, i-a spus Mihai Bendeac lui Horia Brenciu.

În Bootcamp lucrurile se complică serios pentru că aici totul este pe viață și pe moarte, iar trupele trebuie să lupte pentru un loc în etapa următoare. Maindfac se numără printre favoriții juraților, dar o singură părere contează.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube