Antena Căutare

Iar s-au jucat cu cuvintele și le-a ieșit! MaindFac încinge atmosfera și tensiunea începe să-și facă apariția printre concurenți!

După o primă apariție la „iUmor”, Daniel l-a luat pe amicul său Mădălin, alături de care formează trupa MaindFac, și au decis să urce pe scena ”X Factor” cu un singur gând: ”Vii la o competiție ca să câștigi!”

După o primă apariție la „iUmor”, Daniel l-a luat pe amicul său Mădălin, alături de care formează trupa MaindFac, și au decis să urce pe scena ”X Factor” cu un singur gând: ”Vii la o competiție ca să câștigi!”.

Dacă vor și câștiga, rămâne de văzut, dar cert este că cei doi băieți au obținut voturile necesare pentru a trece în Bootcamp. ”Sunteți primul grup în stilistica aceasta, căruia să îi dau un DA”, a spus Carla’s Dreams, iar ceilalți colegi ai săi au fost de acord că cei doi rapperi au fost suficient de convingători. ”Au fost cei mai credibili, din punctul meu de vedere”, a spus și Delia. ”O să fie cel mai cool an din istoria acestui show! Dacă tu le devii mentor acestor oameni, pot să câștige X Factor!”, i-a spus Mihai Bendeac lui Horia Brenciu.

În Bootcamp lucrurile se complică serios pentru că aici totul este pe viață și pe moarte, iar trupele trebuie să lupte pentru un loc în etapa următoare. Maindfac se numără printre favoriții juraților, dar o singură părere contează.

Ce moment intens și ce decizii grele trebuie să ia Horia. Rush au fos minunați: „Bravooo!”... N-au format o trupă, dar cântă împreună de-o viață! Rodica și Cristi, iubiții care vor să câștige X Factor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x