Antena Căutare

Hello, talent, hello, tinerețe! Un praf de stele, care ne-a alinat urechile: „Mi-ați plăcut de la început până la sfârșit”

Grupul Stardust este format din prietenele Alexandra Stănilă și Cătălina Neacșu, care se sprijină foarte mult nu doar pe scenă, ci și în afara ei, așa cum au făcut-o și când Alexandra și-a pierdut mama în urma unei boli necruțătoare.

Grupul Stardust este format din prietenele Alexandra Stănilă și Cătălina Neacșu, care se sprijină foarte mult nu doar pe scenă, ci și în afara ei, așa cum au făcut-o și când Alexandra și-a pierdut mama în urma unei boli necruțătoare. ”Mama îmi promisese că atunci când împlinesc 14 ani mă va aduce la audițiile ”X Factor”, a povestit Alexandra, care a venit anul acesta cu prietena sa. Stardust a luat cele patru voturi ale juraților, așa că au plecat acasă cu o singură cerință din partea Deliei: ”Aș vrea să vă văd mai vesele!”.

În bootcamp tot ce s-a petrecut până atunci e istorie. Stardust trebuie să fie din nou la înălțime, iar pentru că nivelul concursului crește de la o etapă la alta, fetele au ales să cânte o piesă grea, dar care le poate duce la dueluri.

Vor fi așezate sau nu pe unul dintre locurile care le apropie și mai mult de galele live? E o întrebare cu două variante de răspuns. Oare ce decizie va lua mentorul?

O alegere neobișnuită pentru o asemenea trupă. Andreea și Bișu au fost regina și regele scenei la X Factor: „Ce taree...... VOX ne-a făcut să ne simțim... altfel. „You make me feel like a natural woman”, o piesă perfectă pentru o trupă perfectă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x