XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Până unde poate ajunge dramatismul? Doinița, fata care o face să pălească pe Mariah Carey aduce liniștea

 
+4 click pentru
galerie

Întreaga seară Doinița a avut o atitudine pesimistă, anticipându-și eliminarea. Pe scenă însă, lucrurile nu au fost atât de tristă, chiar dacă piesa aleasă a fost una care-ți făcea pielea de găină.

La doar 15 ani, Doinița poate fi considerată, fără nicio exagerare, o minune a muzicii românești. Vocea sa cu adevărat impresionantă. Aduce aminte de Mariah Carey, însă pe alocuri mult mai bună decât a super-vedetei de peste Ocean.

În seara marilor alegeri, Doinița a cântat ireal de bine, dar a fost suficient pentru ca Ștefan să o aleagă?

Anul acesta Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va fi mentorul Grupurilor, Ștefan Bănică va avea grupa de fete sub 24 de ani, Delia pe cea de adulți, iar Carla’s Dreams va avea echipa de băieți sub 24 de ani.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI