Antena Căutare

Zilla Mike, rapper și compozitor, cu versuri din viață: "N-are niciun rost ca la gură să mă cos/Eu o ard mereu aiurea și o duc periculos!"

Zilla Mike... Cum? Ce nume e ăsta? Doar o clipă, că vă explicăm. Îl cheamă Mihai, iar de doi ani are acest nume de scenă. De la ce vine? "Zi la microfon" ar fi traducerea. Interesant, nu?

Zilla Mike... Cum? Ce nume e ăsta? Doar o clipă, că vă explicăm. Îl cheamă Mihai Negru, iar de doi ani are acest nume de scenă. De la ce vine? "Zi la microfon" ar fi traducerea. Interesant, nu?

X Factor. Sezonul 8. Ediția 5. Se descrie ca fiind un ciudat, unul plin de emoții atunci când își urmează pasiunea, aceea de a cânta: "Sunt mai ciudat așa, am o gândire ciudată, diferită de a celorlalți. Și nu sunt un băiat de treabă, oricât ar părea". După ce se "desființează", Zilla Mike continuă cu ceea ce ne interesează de fapt, muzica.

Nu este străin de scenă, a mers prin țară, pe la concerte, își compune singur piesele, își face singur negativele, dar de fiecare dată are mari emoții atunci când se arată în această ipostază, cea de artist.

X Factor. Sezonul 8. Ediția 5. Vine în fața juriului cu o piesă proprie, asta după ce se descrie ca având o parte mai "dark". În traducere nu știm exact ce înseamnă, dar poate ne ajută piesa care zice așa: "N-are niciun rost ca la gură să mă cos/Eu o ard mereu aiurea și o duc periculos!"

La 15 ani, Diana Irimia o "încearcă" pe Whitney Huston, iar emoția își spune cuvântul: "De ce faci asta?&... Câtă emoție! E ospătăriță și cântă, uneori, la cererea șefului. Casandra Mustață, o fată cu voce de aur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x