Live acumFilm: Triplu X - Intoarcerea lui Xander Cage
Prime Time 20:30Raman cu tine

XtraNightShow

VEZI EDITII INTEGRALE

Imagini în premieră din semifinala iUmor! A fost sau nu sărut între Delia și Bendeac?

Se pare că Mihai Bendeac este urmărit de imaginea fetelor Matache sau invers! După ce săptămâna trecută Oana l-a provocat la un joc păcătos, acum a venit şi rândul Deliei.

Delia si Bendeac

Pasional și îndrăzneț ca de fiecare dată, Bendeac nu își poate stăpâni zvâcul și dacă nu sărută o concurentă participantă la show, "sare" la gâtul Deliei.

Luată prin surprindere, artista a încercat să scape de sub strânsoarea buzelor comediantului, însă nu suntem siguri dacă i-a reușit!

Bendeac, ca un cavaler ce pare că tocmai a câștigat un premiu, este în extaz. Radiază și zâmbește, aproape că nu știe că tocmai i-a pecetluit buzele Deliei cu ale sale.

Delia spune că nu a foist un sărut! "M-am ținut de gură!"

Să o credem pe cuvânt? Voi ce ziceți?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro