XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Misterul dinţilor distruşi ai lui Boureanu se adânceşte! Ce s-a întâmplat cu dantura milionarului?

 

Scandalul a avut loc în noaptea de joi spre vineri. Fostul politician a fost arestat preventiv pe 10 iunie pentru 30 de zile.

Totuși, acum o altă problemă pare să atragă atenția tuturor. Este vorba despre dantura lui Cristian Boureanu, care a avut de suferit grav.

Toate detaliile despre cel mai controversat subiect al verii, exclusiv, la „Xtra Night Show”!

Coffi Dima este omul care s-a ocupat de dantura lui Cristian Boureanu de aproape zece ani!

„Fotografiile le-am primit de la prietena lui, de la Laura, sunt făcute de el şi din ce am observat în fotografia respectivă sau în fotografiile respective, sunt şapte dinţi afectaţi. Afectaţi însemnând că nu mai au faţetele pe care le aveau înainte şi unul dintre ei este şi complet facturat, adică retezat de la nivelul gingiei”, a afirmat acesta

Citește și: 

Magistrații au decis: Cristian Boureanu rămâne în arest

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

➡️ Intră pe Antena Play https://goo.gl/RbVXXT şi poţ să urmăreşti online toate ediţiile XTRA Night Show integral. De pe smartphone, tabletă sau computer emisiunea poate fi urmărită şi LIVE.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe