Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

XtraNightShow

VEZI EDITII INTEGRALE

Romică Ţociu, într-o ipostază nemaivăzută! A sărutat-o pe cap pe nora lui, la ziua Oanei Roman! Video

Romică Țociu a apărut într-o ipostază nemaivăzută. Iubitul actor a sărutat-o pe cap pe nora lui, la ziua Oanei Roman, după ce s-a luptat cu… un berbec la grătar.

Romică Țociu a apărut într-o ipostază nemaivăzută. Iubitul actor a sărutat-o pe cap pe nora lui, la ziua Oanei Roman, după ce s-a luptat cu… un berbec la grătar.

Iubitul actor Romică Țociu, pe care îl puteți vedea la „Scena misterelor”, s-a delectat la petrecerea de ziua Oanei Roman cu berbec la grătar, șorici de… curcan și un sos… extravirgin.

„Îmi plac astea extravirgine mie… Sunt înnebunit după ele. Nu mai găsești…”, a glumit Romică Țociu.

Actorul a spus că are 86 de kilograme și 1,72 de metri înălțime, „cu tot cu familie”.

Când a venit vorba să încerce și ceapă verde, Romică Țociu a reacționat: „De ce, ies la păscut?”.

Nora lui Romică Țociu a participat la eveniment alături de viitorul ei soț, fiul actorului, Cătălin. Cei doi vor deveni părinți peste aproximativ o lună.

Urmăriți clipul de mai sus din Xtra Night Show.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro