Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00iUmor (r)

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Mara Bănică, șoc de proporții! A fost reținută la graniță

Mara Bănică, invitată la "Xtra Night Show", a povestit prin ce peripeții a trecut cu iubitul ei în Africa de Sud.

Mara Bănică, invitată la "Xtra Night Show", a povestit prin ce peripeții a trecut cu iubitul ei în Africa de Sud.

Mara Bănică a avut o vacanță exotică în Africa de Sund unde a stat trei săptămâni, timp în care a văzut mai bine de trei sferturi din țară, călătorind extrem de mult cu mașina.

"Era incredbil cum se schimbau peisajele. Aveam împresia că sunt într-un loc cu totul diferit. Este țara în care am mâncat cel mai bine în toate locurile în care am fost."

Mara a întâlnit și peripeții pe drum! În timp ce voia să intre într-o altă țară care aparține Africii de Sud, despre care știa că nu are graniță, a fost oprită împreună cu iubitul ei la graniță, iar Mara era aproape să nu poată trece deoarece nu avea viză!

Au rezolvat situația vitejește și s-au bucurat împreună de priveliștile fabuloase!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!