Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Oana Monea pe rețelele sociale, după ce Bogdan Cîrlan a cerut-o de soție pe Claudia Florescu la Insula Iubirii

Oana Monea a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale, după ce Bogdan Cîrlan a cerut-o de soție pe Claudia Florescu la Insula Iubirii sezonul 7.

Colaj cu Oana Monea, Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan la Insula Iubirii în ipostaze și cadre diferite Galerie
Oana Monea a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale, după ce Bogdan Cîrlan a cerut-o de soție pe Claudia Florescu la Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Cel mai emoționant moment din Finala sezonului 7 Insula Iubirii a fost cel în care Bogdan Cîrlan a cerut-o de soție pe Claudia Florescu. După o discuție lungă la ceremonia focului, concurentul și-a făcut curaj și i-a spus iubitei sale că își dorește să plece din Thailanda ca o familie.

Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gura răspunsul ei, care a fost un „DA” hotărât. Aceasta a susținut că gestul partenerului său a fostul unul foarte frumos. De altfel, nu se aștepta să-i pună inelul de logodnă pe deget.

Cererea în căsătorie de pe micile ecrane a luat pe toată lumea prin surprindere, chiar și pe Oana Monea. Ispita feminină a fost impresionată de întregul moment, fapt pentru care a decis să transmită un mesaj pe rețelele sociale.

Ce spune Oana Monea despre cererea în căsătorie a lui Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii sezonul 7

Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan au format cuplul pentru care mulți fani au aprins televizoarele în Finala sezonului 7 Insula Iubirii. Deși deznodământul a fost unul la care puțini se așteptau, cererea în căsătorie a adus emoții și situații copleșitoare.

Citește și: Ce făcea Bogdan cu câteva ore înainte de a fi difuzat plângând după despărțirea de Claudia. Le-a spus oamenilor că pot veni la el

Oana Monea a fost plăcut surprinsă de gestul concurentului de la bonfire-ul final. De asemenea, aceasta a transmis și un mesaj surprinzător în mediul online alături de o fotografie în care apare Claudia Florescu alături de Bogdan Cîrlan.

„Adorabili”, a scris ea.

Un lucru este cert, concurenții au reușit să înduioșeze inimile oamenilor cu ipostazele în care au fost filmați la ultima ceremonie a focului. În schimb, testimonialul după 6 luni de la plecarea din Thailanda a venit cu o veste neașteptată pentru toți fani.

Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan s-au despărțit. Aceasta a păstrat inelul de logodnă, însă nu-l mai poartă. Mai mult, relația dintre ei este una de prietenie acum.

Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY! Interviuri exclusive cu concurenții și ispitele sezonului 7, după Marea Finală

Foști participanți din sezonul 7 Insula Iubirii revin într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului, mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent.

Citește și: Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 a dezvăluit de ce nu ar putea avea o relație cu ispita Alin Simoiu. Ce a recunoscut

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 7 Insula Iubirii. Stai cu ochii pe AntenaPLAY pentru a fi primul care vizionează interviurile exclusive ce vor apărea după Marea Finală din 27 august 2023.

Insula Iubirii, sezonul 7. Bogdan Cîrlan, mesaj emoționant după Finală. Ce a spus după ce s-a aflat despre despărțirea d... Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 a dezvăluit de ce nu ar putea avea o relație cu ispita Alin Simoiu. Ce a re...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x