Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, după ce și-a „botezat” fiica. În ce ipostază a fost pozat alături de Luna

Răzvan Kovacs, fostul concurent din sezonul 7 Insula Iubirii a transmis un mesaj emoționant în mediul online după ce și-a „botezat” fiica. Mai mult, soțul Emei Oprișan a publicat și o imagine adorabilă în care apare alături de micuța lui.

Colaj cu Răzvan Kovacs și Ema Oprișan la Insula Iubirii în ipostaze diferite Galerie
Răzvan Kovacs, fostul concurent din sezonul 7 Insula Iubirii a transmis un mesaj emoționant în mediul online după ce și-a „botezat” fiica | Antena 1

Răzvan Kovacs și Ema Oprișan au trăit clipe emoționante sâmbătă seară, 18 noiembrie 2023. Foștii concurenți din sezonul 7 Insula Iubirii au organizat o petrecere de botez pentru fiica lor, dar și pentru Noah, băiețelul pe care tânăra îl are dintr-o fostă relație.

Cei doi au avut aproape cele mai importante persoane din viața lor. De la superbul eveniment nu au lipsit colegii din emisiune. De altfel, Cristina și Iulian, nașii de cununie, au fost prezenți într-un moment atât de deosebit.

Citește și: Cum arată fiica Biancăi Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii. Ce nume deosebit a ales pentru micuța ei

Petrecerea a fost pe măsura așteptărilor, iar toți s-au distrat de minune. Răzvan Kovacs și Ema Oprișan au foarte atenți la organizarea evenimentului, fapt pentru care totul a ieșit spectaculos. Aceștia au ales o locație de vis.

Răzvan Kovacs a transmis un mesaj emoționant, după petrecerea de „botez” a fiicei sale

În ciuda comportamentului său din sezonul 7 Insula Iubirii, Răzvan Kovacs a trecut printr-o schimbare uluitoare de când a devenit tată de fată. Ema Oprișan a născut a doua minune din viața ei în urmă cu aproximativ 2 luni. Ea mai are un băiat în vârstă de 3 ani dintr-o fostă relație.

De-a lungul reality show-ului, bărbatul a mărturisit în nenumărate rânduri că își dorește foarte mult să aibă un copil. Deși a călcat strâmb de mai multe ori în fața partenerei sale, aceasta l-a iertat de fiecare dată.

Parcursul lor în emisiune a ținut telespectatorii în suspans, însă ce a urmat după plecarea din Thailanda a fost o adevărată surpriză. Chiar dacă au părăsit separați Insula Iubirii, Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au împăcat odată ce au ajuns în România.

Relația lor s-a consolidat cu participarea la testul fidelității. Cei doi s-au căsătorit civil, iar recent au avut ocazia să își strângă în brațe fetița.

La scurt timp de la apariția Lunei, foștii concurenți de la Insula Iubirii sezonul 7 au organizat o petrecere de „botez” pentru ea. De altfel, aceștia au mărturisit că marele eveniment de sâmbătă seară, 18 noiembrie 2023, a fost și pentru băiețelul tinerei, Noah.

Citește și: Cu ce se ocupă acum Bogdan Ionescu, fosta ispită de la Insula Iubirii. Ce meserie are bărbatul

Răzvan Kovacs și Ema Oprișan au preferat să fie discreți în ceea ce privește momentul special din viețile lor, însă nu au ezitat să publice câteva imagini în mediul online. Bărbatul și-a uimit prietenii virtuali cu o imagine înduioșătoare alături de micuța lui.

„I-am cerut lui Dumnezeu bogații și ați apărut voi! 2 luni în formulă de 4!”, a fost mesajul emoționant transmis de fostul concurent de la Insula Iubirii, sezonul 7.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea lui a generat o mulțime de aprecieri din partea oamenilor din mediul online. De asemenea, mesajele frumoase nu au întârziat să apară la fotografie.

Un lucru este cert, rolul de tătic i se potrivește mănușă lui Răzvan Kovacs, iar pozele de pe Instagram vorbesc de la sine.

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii sezonul 7 și-au botezat fiica. Imagini inedite de la evenimentul speci... Insula Iubirii, sezonul 7. De ce Răzvan Kovacs și Ema Oprișan nu și-au botezat fiica la biserică. Care este explicația...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x