Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arată mama Biancăi Giurcă. Acestea seamănă ca două picături de apă

Bianca Giurcă, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7, se mândrește cu o mamă superbă. Asemănarea dintre cele două este uriașă. Se pare că tânăra a moștenit frumusețea de la femeia care i-a dat viață.

Colaj cu Bianca Giurcă la Insula Iubirii sezonul 7 în trei ipostaze diferite Galerie
Bianca Giurcă, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7, se mândrește cu o mamă superbă. Asemănarea dintre cele două este uriașă | Antena 1

Bianca Giurcă, fosta iubită a lui Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7, și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o imagine înduioșătoare în care apare alături de mama ei. Acestea seamănă ca două picături de apă.

Deși este o fire discretă în ceea ce privește viața personală, tânăra nu a ezitat să le arate oamenilor de pe contul de Instagram cine este femeia care i-a dat viață. Fotografia pe care a postat-o în mediul online a atras privirile tuturor.

Chiar dacă a apărut des pe micile ecrane ale televizoarelor atunci când se afla în Thailanda alături de fostul partener, Bianca Giurcă a preferat să nu vorbească despre familia ei, fiind un subiect delicat pentru ea.

Cât de frumoasă este mama Biancăi Giurcă, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7 este de o frumusețe răpitoare. Tânăra se mândrește cu cele mai superbe trăsături ale feței pe care le-a moștenit chiar de la mama ei.

Citește și: Insula Iubirii, sezon 7. Bianca Giurcă, adevărul despre viața ei amoroasă. Cum a răspuns întrebată dacă are un nou iubit

Femeia care i-a dat viață și a crescut-o pe Bianca Giurcă are un chip blând și un farmec aparte. Se poate vedea de pe fața ei că este un om bun și iubitor. De asemenea, fosta iubită a lui Marius Moise are o relație specială cu mama ei.

Un lucru este cert, Bianca Giurcă a „luat” de la mama ei forma și culoarea ochilor. Asemănarea dintre cele două este izbitoare. Până și oamenii din mediul online au fost fascinați de frumusețea lor.

De ce a refuzat Bianca Giurcă să își revadă mama, după despărțirea de Marius Moise

Bianca Giurcă a trecut prin momente dureroase după despărțirea de Marius Moise. Deși au decis să mai acorde o șansă poveștii lot de dragoste odată cu întoarcerea din Thailanda, lucrurile dintre ei nu au funcționat.

Așadar, cei doi au luat decizia să o ia pe drumuri separate. Fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7 a suferit mult din cauza acestei alegeri. Tânăra s-a mutat în București și a refuzat să își revadă mama, care stă în același sat cu Marius Moise, o perioadă lungă.

Citește și: Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, transformare uluitoare. Cum arată într-o rochie cu decolteu abisal și crăpătură pe picior

Când a simțită că a trecut peste despărțirea de fostul partener, aceasta a început să își viziteze mai des familia.

„Tatăl meu locuiește în Germania, iar mama mea locuiește în Ialomița, în același sta cu Marius. Dacă m-aș duce să o văd pe mami știu sigur că aș ajunge la Marius și nu mă mai duc la mami o perioadă. (...) Părinții mei sunt divorțați, da. (...) Nu am fost victima, mi-a plăcut că mi-ați ținut partea, dar nu am fost victima. Cumva, și eu am greșit, trebuie să recunoaștem. Eu cred că sunt singura fată din sezonul ăsta care a picat în ispită”, a povestit Bianca Giurcă într-un videoclip din mediul online.

Mirela de la Insula Iubirii, complet schimbată. Cu ce se ocupă și cum arată acum fosta iubită a lui Gojman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x