Antena Căutare

Cât de mare s-a făcut băiatul lui Răzvan de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cu cine seamănă cel mai mult Tudor Simion

De curând, fiul lui Răzvan Simion a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani. Acesta s-a schimbat foarte mult și pare să intre în viața adolescentină cu zâmbetul pe buze. Cu cine seamănă băiatul și cum arată acum Tudor Simion.

Colaj cu Răzvan Simion și fiul său Galerie
Cât de mare s-a făcut băiatul lui Răzvan de la Neatza cu Răzvan și Dani. | Antena 1, Instagram

Tudor Ștefan Simion, fiul lui Răzvan de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani difuzată pe Antena 1, a împlinit frumoasa vârsta de 15 ani săptămâna trecută pe data de 27 octombrie.

Băiatul a crescut foarte mult în ultimul timp și pare să semene din ce în ce mai mult cu tatăl lui din mai multe puncte de vedere. Cu zâmbetul pe buze, așa cum a mai fost surprins în emisiune, Tudor este copia fidelă a tătălui său.

Citește și: Tiago, apariție adorabilă la Neatza, alături de Dani Oțil. Ce dialog a avut cu tatăl său: „Nu l-am învățat eu. Ce a auzit acasă”

Cum arată Tudor Simion la vârsta de 15 ani

Băiatul lui Răzvan Simion are foarte multe pasiuni printre care regăsim pescuitul, călătoritul și schiatul, însă cea mai mare slăbiciune este legată de motoare. Fie că este vorba de motociclete destinate off-road sau de mașini, Tudor este fascinat de sporturile extreme.

Citește și: Dani, în lacrimi în platoul de la Super Neatza. Ce surpriză i-a făcut Răzvan: „Nici nu starăm depărtați, nici nu furăm supărați”

Motociclete destinate off-road sunt cele care i-au câștigat totuși inima tânărului băiat. Acesta se mândrește cu o serie de postări pe pagina lui de Instagram în care prezintă diferite momente și evenimente din viața lui în care participă cu bucurie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ramona Olaru, detalii despre relația cu Răzvan Simion și Dani Oțil. Cum se înțeleg cei trei matinali dincolo de camerele de filmat

Se pare că Tudor are o pasiune comună cu Dani Oțil, prietenul cel mai bun al lui Răzvan Simion, iar asta nu poate decât să îl bucure pe tatăl său. Tudor este pasionat încă de mic de sport, iar părinții acestuia l-au susținut întotdeauna cu tot ce și-a propus.

Recent, băiatul a postat pe pagina sa de Instagram o imagine cu frumoasa lui captură de la pescuit. Acesta a pozat mândru și a urcat imaginea în online pentru a arăta urmăritorilor săi ce pește a reușit să prindă în aventura la care a luat parte în ultimele zile.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, gest suprem de iubire pentru Dani Oțil și Tiago! Și-a tatuat numele lor pe piele. Ce loc special a ales

La un an de când a făcut buletinul, Tudor pare să se fi maturizat destul de tare, dar cu toate acestea continuă să semene cu tatăl său. La fel de fotogenic este și acum, exact ca Răzvan Simion. Tudor alege să posteze cele mai frumoase momente și experiențe pe pagina lui de Instagram, dar cu toate acestea păstrează o imagine misterioasă și departe de ochii lumii.

La fel de frumoasă este și sora lui, Ianca Simion, celălalt copil al lui Răzvan care a împlinit de curând vârsta de 19 ani. În egală măsura și Ianca îi seamănă tatălui ei și este fascinată de tot ce înseamnă fotografie.

Fata lui Răzvan Simion, la fel ca fratele ei, iubește călătoriile și postează pe pagina sa de Instagram toate momentele și experiențele frumoase pe care le trăiește.

Spre deosebire de Tudor, Ianca iubește să apară în online și postează mai des fără menajamente.

A făcut un test banal de ADN și viața i-a fost dată peste cap. Ce a aflat o femeie despre familia ei... Locul de muncă plătit cu 3000 de euro pe lună. Nu se cere experiență, dar oamenii nu se înghesuie. Ce trebuie făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x