Antena Căutare

Power Couple România, 6 martie 2024. Ce probă dificilă a pregătit Dani Oțil pentru cupluri. Se anunță o zi decisivă în competiție

Dani Oțil a pregătit o probă dificilă pentru cuplurile din concurs în ediția 15 Power Couple România, de pe 6 martie 2024. Se anunță o zi decisivă pentru calificarea în etapa finală a competiției.

Colaj cu Dani Oțil și câțiva concurenți de la Power Couple România în timp unei probe Galerie
Dani Oțil a pregătit o probă dificilă pentru cuplurile din concurs în ediția 15 Power Couple România, de pe 6 martie 2024 | Antena 1

În ediția 15 din Power Couple România, de pe 6 martie 2024, cuplurile trebuie să treacă printr-o provocare demnă de niște campioni. Dani Oțil le-a pregătit concurenților o probă foarte dificilă, iar reacțiile lor au fost pe măsura așteptărilor.

Cinci cupluri se vor întrece din nou pentru a rămâne în competiție. Presiunea și nervii vor atinge cote maxime deoarece este o zi decisivă pentru calificarea în etapa finală a concursului. Echipele trebuie să dea tot ce pot pentru a nu ajunge în pericol de eliminare.

Citește și: Power Couple România, 5 martie 2024. Ce au putut să spună ceilalți concurenți despre Anamaria Ionescu. Totul a ieșit la iveală

„Povești scriem astăzi cu perechile noastre de la Power Couple România. De ce? Pentru că proba de astăzi, care se numește „Risipitorii”, va face diferența și ne va arăta cine rămâne în vilă pentru ultima săptămână din concurs”, a mărturisit prezentatorul TV.

Ce trebuie să facă echipele la proba cuplurilor din ediția 15 Power Couple România, de pe 6 martie 2024

Lucrurile se complică pentru concurenți. Probele de cuplu devin din ce în ce mai grele odată cu înaintarea în competiție. A mai rămas doar o săptămână până la aflarea marelui câștigător, iar emoțiile și tensiunile se resimt în casa din Malta.

Astfel, cuplurile au primit o misiune aproape „imposibilă” în ediția 15 din Power Couple România de pe 6 martie 2024. Acestea trebuie să ia dintr-un bazin de apă, prin diverse metode folosind obiecte banale din jurul casei, cât mai multă apă. Ea trebuie transportată cu un umbrela, valiza, mânuși de cauciuc, majoritatea găurite, la o găleată. Găleata trebuie scoasă ca din fântână de unul dintre participanți sau de amândoi.

„Sus îi așteaptă un fel de apeduct ce trebuie reconstruit din diverse țevi. Ei știu sigur că acest apeduct va mai pierde apă, dar trebuie să piardă cât mai puțină apă. Apa va trebui să ajungă într-un acvariu gradat”, a mai mărturisit Dani Oțil.

Proba se termină atunci când cuplurile reușesc să umple acvariu până la linia roșie de pe el. Câștigă echipa care are cel mai bun timp când apa ajunge sus la semn sau dacă nu se ajunge la semn, echipa care are cea mai multă apă în acvariu.

Ciește și: Power Couple România, 5 martie 2024. Ceartă și tensiune între Emi și soția lui, Mădălina. Ce și-au reproșat cei doi după probă

„Azi, dragii mei, aflăm cine ia 2.000 de Euro ca bonus, dar mai ales cine ajunge la eliminare. Proba este decisivă pentru că aflăm ce cuplu nu prinde săptămâna finală la Power Couple”, a completat prezentatorul TV.

La prima vedere, concurenții au fost luați prin surprindere de peisajul spectaculos de pe insula Gozo din Malta. Aceștia au admirat frumoasele priveliști, fără să se gândească la provocarea ce îi așteaptă.

Un lucru este cert, se va lăsa cu certuri crunte, replici dure și gesturi neașteptate în ediția 15 din Power Couple România de pe 6 martie 2024. Urmărește video de mai sus pentru a afla mai multe informații despre proba cuplurilor.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ana și Tudor Ionescu, propuși spre eliminare la Power Couple România. Diseară, ultima plecare din casă înainte de săptăm... Power Couple România, 6 martie 2024. Cosmin Natanticu a trecut prin stări de rău, dar a refuzat asistența medicală. Ce a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x