Antena Căutare

Vocile cu factorul X s-au întors! Viitoarele vedete ale muzicii românești se luptă pentru a-i cuceri pe jurați!

Românie, fă gălăgie! E săptămâna în care X Factor intră pentru a doua oară în casele românilor. Concurenți cu povești de viață impresionante sau cu prestații amuzante sunt gata să vă ofere o nouă seară de poveste pe scena celui mai antrenant show muzical din România

Românie, fă gălăgie! E săptămâna în care X Factor intră pentru a doua oară în casele românilor. Concurenți cu povești de viață impresionante sau cu prestații amuzante sunt gata să vă ofere o nouă seară de poveste pe scena celui mai antrenant show muzical din România.

Cei patru mușchetari, care decid cine merită să continue cursa la X Factor, așteaptă să înceapă spectacolul, iar concurenții să primească undă verde...

După ce a încheiat experiența tristă pe ”Tempation Island – Insula iubirii”, de unde s-a întors cu inima frântă, Hamude a decis să-și urmeze talentul la „X Factor”.

A băgat mâna în foc pentru iubita sa, Loredana, la propriu, şi s-a ars. Astăzi, încă dezamăgit, dar cu forţe proaste, s-a prezentat în faţa juraţilor, pentru a-şi îndeplini un vis mai vechi: cel de a fi artist.

Citește și:

Hamude, încă un test pe scena X Factor. A cântat din suflet, cu dedicație și a fost încurajat de juraţi: “Te-a înşelat Loredana. Ei şi? Băi, revino-ţi!”

Are 17 ani, a participat la X Factor Italia şi a ajuns până în finală. Acum a venit să-i dea pe toţi românii pe spate şi să-şi îndeplinească visul de a deveni cunoscută în industria muzicală. Enrica Tara, are ceva aparte şi asta se poate observa de la prima vedere: este jumătate italiancă şi jumătate africanca.

Citește și

Este jumătate italiancă, jumătate africancă. Enrica Tara, de la X Factor Italia, direct în fața milioanelor de români! “Aş fi nebun să te las să pleci din concursul ăsta”

Nu e ușor să-i lași pe cei patru jurați cu gura căscată, dar „Caze” a reușit să facă asta deși are doar 17 ani. Dacă vă închipuiați că aveți de-a face cu vreo voce genială, vă înșelați. Alta este calitatea concurentului.

Un tânăr neobișnuit, care vrea să-și schimbe numele din buletin vorbește despre sine la persoana a treia și care și-a adus prietena pe care o cunoscuse în urmă cu două zile pentru a asculta cum îi dedică o piesă fostei iubite, femeia despre care spune că i-a schimbat viața.

Citește și:

„Caze” e un caz mai aparte... Vrea să-și schimbe numele și și-a adus prietena pentru a-l asculta cum îi cântă fostei iubite!

Cumpănaş Mirela Carla are 20 de ani şi este studentă la Conservator, secţia vioară. A venit la X Factor să afle mai multe despre ea ca artistă.

“Sunt pregătită şi de critici şi de păreri pozitive”, a spus aceasta, emoţionată. Mirela cântă în trupa lui Miki de la K-Pital, ca backing vocal.

Citește și:

“Eşti fata cu cea mai bună mitralieră de la X Factor”. Mirela Cumpănaș, rapp de zile mari pe scena X Factor. Miki de la K-Pital a fost alături de ea

A avut o strategie perfectă. A purtat un tricou cu chipul Deliei, a cântat hit-ul celor de la Carla's Dreams, dar nu a fost destul. Jurații s-au încăpățânat să nu bage în seamă detaliile și să-l asculte pe Adrian cu mare atenție. Nu mai mult de câteva secunde pentru că reprezentația concurentului i-a convins pe toți „judecătorii” să dea un verdict unanim.

Citește și

Tricou cu Delia a avut și „Eroina” a cântat, dar vocea a absentat. „NU” în unanimitate pentru revenirea lui Adrian Florin!

Alex are 21 de ani şi a venit la X Factor alături de părinţii săi de care este foarte mândru. Conştient fiind în ce s-a băgat, şi-a jucat cartea până la capăt, sigur pe el.

„Părinţii mei sunt foarte tineri, foarte degajaţi, foarte de treabă, foarte de gască. Familia mea mă susţine în tot ceea ce fac”, povesteşte Alex.

În viața de zi cu zi slăbește oameni, așa cum singură declară, dar de când a devenit mamă a găsit și curajul pentru a cânta în fața publicului și a unor jurați de primă mână. Elsa, o minune de mămică a impresionat, mai întâi din punct de vedere al prezenței scenice și apoi printr-o prestație care i-a câștigat pe trei dintre cei patru care te pot trimite sau nu în faza următoare.

Citește și:

Adevărata prințesă din „Frozen” a venit la „X Factor”. S-a întâmplat, s-a întâmplat că Elsa s-a calificaaaat!

A scăpat o singură mărturisire înainte de a-și începe momentul: „Toată lumea m-a întrebat ce melodie i-aș dedica surorii mele care s-a stins în urmă cu ceva timp. Oy, moroz, moroz (O îngheț, îngheț) este piesa”. Apoi s-a așternut liniștea, iar vocea lui Simion Caragea a răsunat asemenea unui strigăt de disperare...

Citește și:

O dramă a născut o voce impresionantă. Simion, băiatul cu chip de poveste, „a înghețat” publicul cu o piesă neobișnuită!

Eliza Georgescu are 27 de ani şi este actriţă. Bucureşteanca a venit la X Factor cu dorinţa de a cuceri lumea muzicală. Şi-ar dori să se numere printre adevăraţii cântăreţii care pot cânta live oricând.

Este necăsătorită, deocamdată, însă cererea s-a lăsat cu crize de nervi. Cum aşa?

Citește și:

Eliza a cântat, ne-a încântat, iar apoi s-a lăsat cu hohote de râs. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare"

Atunci când cânți cu plăcere jurații nu te vor privi cu respect. Loredana Anghelache un părinte fără cusur și o voce care va avea ceva de spus în actualul sezon de „X Factor”.

O mână de om născută în frumoasa Moldovă, dar ajunsă pe plaiuri argeșene a fost ultima calificată a episodului din această seară.

Citește și:

O prințesă de aur la X Factor... Loredana, concurenta care l-a făcut pe Brenciu să spună: „Ai mușcat cuvintele ca nimeni alta!”

Mirela Cumpănaș, concurentă la X Factor, şi-a întâlnit tatăl, pentru prima dată, pe Facebook: „Era singura sursă să văd ... Mesajul lui Hamude apărut imediat după participarea la X Factor! Ce are de gând să facă fostul concurent de la "Ins...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x