Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Fosta soție a lui Ștefan Stângă, bărbatul care nu și-a văzut fiul de 224 de zile, face declarații grave la adresa fostului partener: "Mi-a răpit copilul!"

 

Tatăl Ștefan încearcă să fie puternic, de 224 de zile, de când şi-a luat, ultima dată, copilul la piept. Doar că ochii îl cam trădează. O scânteie şi nu de bucurie, ci de tristeţe îi inundă chipul. Amintirile şi trădările parcă nu-i mai dau pace. Nimic nu mai e la fel, aşa cum nici familia lui nu mai poate fi ce a fost.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe