Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Acasă la regina manelelor, Laura Vass! Cum arată locuința în care aceasta își petrece timpul liber

Laura Vass, artista care a făcut furori cu piesa "Buzele tale două petale" ne-a poftit în cuibuşorul ei. Acolo, cântăreaţa ne-a spus povestea ei impresionantă de viaţă, dar ne-a arătat şi obiectele la care ţine cel mai mult.

Laura Vass

Casa în care Laura Vass își petrece marea majoritate a timpului este a managerului ei, Dan Bursuc, iar ea e tare încântată de design-ul locului, de aceea nu a vrut să-l schimbe cu nimic.

Se vede că aceasta ține foarte mult la prieteni și familie, pentru că peste tot prin casă se regăsesc fotografii înrămate cu cei dragi, de la evenimente și din proiectele la care a participat. O poză cu Sorin, Copilul de Aur, are un loc special în vitrină, cei doi fiind foarte apropiați.

Dormitorul artistei este mic și intim, iar asta îl fe atât de special pentru ea: „Nu mi-ar plăcea să am un dormitor mare”, a spus aceasta. Fiind singură, nici nu are nevoie de un spațiu mai mare.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!