Căutare Live

Detalii incredibile despre Viorel şi femeia misterioasă! Cine este tânăra pe care soțul Vulpiței o îmbrățișa cu pasiune: „Viorele, te bat, Viorele! Uită-te! Lasă-mă !”

Imagini de infarct cu soţul Vulpiţei! Viorel a fost filmat în timp ce o îmbrăţişa pe misterioasa femeie care, în seara de Dragobete, a adus disperarea în sufletul Veronicăi!

În urmă cu câteva săptămâni, atunci când Veronica era plecată în Blăgeşti , Viorel a rămas singur în Bucureşti. Ei bine, după emisiunea din ziua respectivă, soţul Veronicăi a fost asaltat de un grup de fete care au venit să facă poze cu el.

Dar ele n-au fost singurele care au vrut să-l vadă pe soţul Vulpiţei, în seara cu pricina. La scurt timp după ce fanele au plecat, Viorel s-a întâlnit cu o misterioasă brunetă. Şi nu doar că s-a întâlnit cu ea, ci a şi îmbrăţişat-o cu patos. Şi preţ de câteva secunde, cât a ţinut-o în braţe pe femeia pe care atunci o vedea pentru prima dată, Viorel a părut că a uitat de tot de Vulpiţa lui.

Ei bine, această femeie e chiar cea care, în noaptea de Dragobete, s-a întâlnit cu Viorel. Revenind însă la imaginile din seara în care cei doi s-au văzut pentru prima dată, şi atunci, Viorel a urcat în maşina misterioasei femei, unde a stat câteva minute bune.

Atent, curios şi cu zâmbetul pe buze, Viorel părea foarte încântat de prezenţa brunetei. Iar când a coborât din maşina ei, Viorel era cu gura până la urechi de încântare.

Ce au vorbit, nu ştim, dar după cum putem vedea, în aceste imagini, Viorel nu a lăsat-o pe misterioasa brunetă să plece pur şi simplu, ci a strâns-o puternic în braţe, înainte să-şi ia la revedere!

Divorț după scandal? Vulpita și Viorel Stegaru au ajuns la cuțite. Veronica a recunoscut că nu-și iubește soțul: „Crezi ... Viorel a izbucnit în plâns! Marian a intrat în direct și i-a spus Veronicăi că o iubește: „Dacă vrei să o iei, mergi la....
Ultimele știri