Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Adela

Gabriela, studenta la Medicină moartă pe Transfăgărășan, ar fi pierit încercând să fugă de trei violatori! Tatăl fetei, acuzații terifiante: ”Au drogat-o, au profitat toți trei de ea!”

”Moarte suspectă pe Transfăgărăşan!”, urlă într-un glas familia unei tinere de 22 de ani care şi-a dat ultima suflare, în timp ce ar fi încercat să scape de trei indivizi periculoşi. Bărbatul susţine că fiica lui ar fi fost atrasă într-o capcană chiar de iubitul ei, care împreună cu alţi doi indivizi, ar fi profitat de biata fată. Acestea nu sunt singurele acuzaţii ale familiei îndoliate.

”Sora mea o fi văzut că o aleargă, ea o fi băgat viteză ca să scape de ei şi s-a ajuns ce s-a ajuns.”

Gabriela şi-a găsit sfârşitul într-o prăpastie, la 22 de ani, în timp ce încerca să scape de trei bărbaţi periculoşi?

”I-o fi dat o substanţă... droguri... au profitat toți trei de ea. A ameninţat că are pistoale! El e pe mână cu poliţia, aşa se laudă!”

Gabriela Bianca Durleci, o tânără în vârstă de 22 de ani, a murit la o săptămână după ce a fost implicată într-un accident ciudat pe Transfăgărășan.

Părinții cred că fiica lor a fost răpită, violată, iar când a reușit să scape, a provocat accidentul, vineri, 18 octombrie 2019, la primele ore ale dimineții, pe Transfăgărășan, în zona Piscul Negru.

Gabriela Bianca Durleci se afla la volanul unui autoturism marca Dacia Logan, iar la un moment dat, din cauza vitezei, a pierdut controlul direcției, iar mașina a rupt balustrada unui pod și s-a prăbușit șapte metri în gol, în albia unui pârâu. Mașina s-a prăbușit pe plafon, cu roțile în sus, motiv pentru care tânăra de la volan a fost grav rănită.

Bianca a dormit la mănăstire cu trei băieţi înainte de accidentul ciudat.

Părinții tinerei au explicat, pentru presa locală, că fiica lor ar fi fost urmărită în momentul în care a fost implicată în accidentul de pe Transfăgărășan și, mai mult, ea nu avea ce să caute acolo.

"Am sunat-o pe la ora 16.00 şi mi-a răspuns. Am întrebat unde e şi mi-a zis că pe seară pe la 20.00 - 21.00, vine acasă. Nu a venit. Am sunat-o joi seara văzând că nu a ajuns acasă şi nu mi-a mai răspuns. Suna telefonul dar ea nu răspundea! Vineri dimineaţă, m-a sunat poliţia de la Curtea de Argeş, spunând că fata mea este implicată într-un accident", a declarat Gavril Durleci, tatăl fetei.

Ulterior, bărbatul a încercat să refacă traseul fiicei sale înainte de accident și a aflat un lucru îngrozitor.

"A doua zi m-am dus la faţa locului să văd ce s-a întâmplat. Am fost şi la mănăstirea unde a fost, la Piscul Negru, pe Transfăgărăşan. Părintele de acolo mi-a spus: Da, a fost fata, a ajuns aici pe la 16.30. Era cu cei trei băieţi în curte. Ei tăiau lemne. A stat pe aici, s-a plimbat, era veselă.

Mi-a mai spus părintele că îi cunoştea de două luni pe băieţi, că ei merg să mai facă treabă pe acolo. A zis:Le-am plătit, a venit seara la ora 20.00 şi i-am băgat în sala de mese şi pe cei trei băieţi şi pe fată. Le-am dat să mănânce, le-am dat banii.

A zis că le-a dat şi să bea, vin şi ţuică. A zis că au stat toţi patru într-o cameră de vorbă, de glume, până la ora 12.00 noaptea. A zis părintele că s-au dus toţi patru în cameră şi au dormit.

Eu am spus: Părinte dacă fata a întreţinut relaţii sexuale cu ei? Atunci, părintele a spus:Asta n-am de unde să ştiu!. Mi-a mai zis că dimineaţa la ora 6.00, fata s-a trezit să plece acasă. Ce s-a întâmplat? Probabil că a dat să fugă de ei", a explicat tatăl tinerei.

Mai mult detalii, în materialul video de mai sus.