Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Acces Direct. Dragoste nebună între Romeo și Julieta de Giurgiu. „Am lovit-o, dar încă o iubesc!”

 

Dragoste cu năbădăi între doi tineri, viitori părinți. Tânăra credea că şi-a găsit sufletul pereche, atunci când l-a cunoscut-o pe Ion, cel căruia îi va dărui un copil, dar a fost bătută de bărbatul pe care îl iubește nebunește.

Ioan Constantin, în vârstă de 30 de ani este iubitul Mihaelei și cel care a agresat-o pe aceasta în ultimul timp.

„Crede-mă știi cât m-au durut și m-au schimbat palmele tale? Crede-mă că indiferent cum ești tu, să mă audă toată lumea, Mihaela are și va avea sentimente pentru tine, indiferent că greșeste sau nu și crede-mă că nu îmi e teamă de moarte.” , i-a spus Mihaela iubitului ei.

„Dacă aş zice că nu o iubesc, înseamnă că aş fi cel mai mare nesimţit.  Am înjurat-o pe Facebook, că m-a mintit că vine acasă şi nu vine. Orice bărbat, orice om înjură, vorbeşte murdar şi face chestii de astea.” , a declarat Ioan, iubitul Mihaelei.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI