Acces Direct. Momentul când femeia dezbrăcată sparge geamurile sediului. Imagini surprinse de camerele de supraveghere

Acces Direct a fost din nou ținta unui atac grav. În spatele dezastrului provocat la sediu se află aceeași persoană care a atacat-o pe Mirela Vaida. Femeia dezbrăcată cu pietroiul s-a întors și a vandalizat sediul emisiunii Tv. Ce au surprins camerele de supraveghere.

Mirel Vaida, Acces Direct

Antena 1

Tensiune maximă în platoul Acces Direct după ce femeia dezbrăcată cu pietroiul s-a întors la sediu, a aruncat cu bolovani și a spart geamurile. Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins momentul în care femeia externată de la Obregia a urmat firul acțiunii precedente, când a atacat-o pe Mirela Vaida, în direct, în momentul când prezenta subiectele.

De această dată, un material înregistrat rula pe televizor, moment în care s-a auzit din platou un zgomot puternic care a alertat întreaga echipă Acces Direct. Mirela Vaida a primit ca un fulger vestea că femeia care îi dorește moartea s-a reînors și a făcut dezastru la ieșirea din clădire.

Filmul atacului femeii dezbrăcate cu pietroiul. Aceasta a acționat indigo ca în cazul atacului Mirelei Vaida

Antoanela, femeie dezbrăcată care a pătruns în platoul Acces Direct și a atacat-o pe Mirela Vaida cu o piatră, a revenit la locul faptei.

După același tipar, s-a așezat lângă rulotă, s-a dezbrăcat și s-a dus țintă să atace sediul. Aceasta spunea același lucru ca prima dată: "Să-mi dai banii! Dă-mi banii", sume despre care nimeni nu știe nimic și care nu au o legătură reală cu echipa Acces Direct.

Mirela Vaida a cedat sub presiunea momentului extrem de grav pentru că femeia cu piatra nu a fost închisă, procurorii care s-au ocupat de caz au tratat "superficial" dosarul, mai mult, a fost eliberată de la Obregia spunând că este aptă de muncă.

Citește și: Mirela Vaida a fost atacată în direct cu un pietroi imens. O femeie dezbrăcată a dat buzna în platoul Acces Direct | Video

Aceasta a fost suprinsă de vecini, dar și de oamenii de la o spălătorie auto din zonă. Aceștia au încercat să o oprească, însă nu s-au apropiat de ea de teamă că ar putea deveni victimele unui atac groaznic. Aceasta avea asupra sa pietre foarte mari pe care le-a aruncat în ușile și geamurile sediului.

Antoanela a început să strige ca din gură de șarpe deși nimeni nu se afla lângă ea. Imginile au fost surprinse atât de camerele de supraveghere, cât și de martorii oculari.

Mirela Vaida a cedat în direct: "Ce trebuie să fac? Chiar trebuie să moară cineva?"

Reacția Mirelei Vaida când a aflat că femeia care a atacat-o s-a întors la sediu și a făcut prăpăd: "Antoanela, cea care a venit în direct să mă atace cu bolovanul, a venit din nou la ușa pe care noi o ținem acum încuiată, aceeași ușă pe care ea a mai intrat o dată cu bolovanul, dezbrăcată, cum o știți. Ne-a spart toate geamurile. M-am speriat foarte tare pentru că se auzeau bolovani trântiți în geam", a spus Mirela Vaida.

"Efectiv, suntem terorizați. Mă simt terorizată și într-o continuă teroare și amenințare de către această femeie în numele căreia am depus nenumărate plângeri penale pentru amenințare, tenativă de omor. Procurorii nu înțeleg, nu am reținut-o pentru nimic. I-au dat drumul din spitalul Obregia după o săptămână.

Femeia vine din nou dezbrăcată ziua în amiaza mare și iată ce face în sediul nostru. Mi se pare că suntem ca niște câini care latră la lună. Facem apeluri disperate către Poliție care a venit să o ia și probabil că mâine Antoanela va fi din nou aici.

Ce trebuie să fac? Chiar trebuie să moară cineva până autoritățile își dau seama că suntem într-un real pericol? Mă simt urmărită peste tot, mă simt amenințată. Să mă protejeze naibii cineva!! Îmi e frică să ies din casă. Procurori, ați lăsat-o liberă. Ce pot să fac? Dacă fac singură dreptate mă lăsați și pe mine liberă? Sunt terorizată!” a spus Mirela Vaida la Acces Direct, printre lacrimi.

Ultimele știri