Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Imagini șocante! Un polițist din Vaslui și-a făcut propria lege, cu pumnii și picioarele. Totul a fost filmat - Video

 

Lovit de un poliţist, pus la pământ şi încătuşat! Vorbim despre un bărbat din Vaslui care a primit o bătaie cruntă! Toată scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere de la primăriei, acolo unde se află şi postul de poliţie.

Imagini revoltătoare! Un om al legii şi-a făcut, pare-se, propria lege! Acesta a fost filmat, de camerele de supraveghere, în timp ce a coborât din maşina de poliţie şi a mers glonţ la bărbatul care era pe bancheta din spate, în aceeaşi maşină. Ce a urmat a fost şi mai şocant!

Acesta l-a luat cu mâna de după gât pe bărbatul care coborâse de pe bancheta din spate a maşinii. Iar de acolo, a început o adevărată bătălie. În ajutorul omului în uniformă a venit şi colegul lui. 

Din învălmăşeală creată, unul dintre poliţişti a căzut la pământ, urmat de bărbatul lovit, dar şi de omul în uniformă verde. În cele din urmă, bărbatul a fost încătuşat, după ce a fost pus la zid, asemeni celui mai periculos infractor. Apoi cei doi poliţişti au încercat să îl bage în maşină. Bărbatul căruia i s-au pus cătuşele a încercat să se elibereze, dar fără rezultat. Din încercarea sa, omul s-a prăbuşit lângă maşina de poliţie, unde a fost ţinut imobilizat câteva momente bune. În cele din urmă, bărbatul a ajuns, din nou, pe bancheta din spate a maşinii de poliţie.

După ce poliţistul în uniforma reflectorizantă s-a asigurat că bărbatul nu mai poate scăpa din maşină, a început să adune lucrurile pe care, probabil, le-a pierdut în timpul altercaţiei. Apoi, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, s-a urcat pe bancheta din spate a maşinii de serviciu. Bărbatul lovit a fost dus la audieri, iar de acolo a ajuns la spital, unde ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale. Două zile mai târziu, omul a fost reţinut 24 de ore pentru ultraj şi apoi, la propunerea procurorului, arestat pentru 30 de zile.

Margareta Nechifor, soţia bărbatului care a fost bătut şi arestat şi Roxana Merăuţă, fiica acestora, au vorbit la Acces Direct despre incidentul șocant. Ce au spus femeile, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI