Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Soția - Vulpiță, față în fața cu femeia care i-a luat bărbatul. Scene de gelozie extremă!

Vulpița este pusă față în fața cu femeia care i-a luat bărbatul. Scene de gelozi extremă, la Acces Direct.

Veronica sau Soția - Vulpiță, așa cum i se spune, şi-a pierdut cumpătul şi a răbufnit în faţa soţului ei și zilele trecute. Dacă până acum spunea că vrea să se mute la Bucureşti, să fie dansatoarea lui Tzancă Uraganu, azi, tânăra de 22 de ani ţine cu dinţii de Viorel. O faţă a Veronicăi, pe care, până acum n-am mai văzut-o. Iar dacă ea abia reuşea să-şi ţină în frâu lacrimile, el a fost mai tot timpul cu gura până la urechi.

Veronica şi Viorel Stegaru sunt căsătoriţi legal de aproape 5 ani. Au împreună o fetiţă de 2 ani. Cei doi s-au cunoscut la biserica, pe când tanara avea 17 ani. Veronica a trăit intr-o familie violenta, care o bătea. Viorel a vrut sa o ajute și sa o scape din ghearele familiei, cu care s-a certat de nenumărate ori. Părinții lui Viorel l-au acuzat ca el le-a sechestrat fata. Veronica spune ca nu vorbește in acest moment cu cei din familia ei, pentru ca aceștia ar fi încercat sa o omoare prin înec.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!