Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Adriana Ochişanu, despre anii de suferinţă în tăcere: "Am plâns foarte mult. Am suferit foarte mult"

Mariajul cu fiul lui Nicolae Botgros i-a fost când binecuvântare, când blestem. Adriana Ochişanu a fost la un pas sa pună stop unei cariere de top după despărţirea dureroasă de fiul celebrului dirijor. Despre lupta cu sarăcia, cu depresia, dar și alte confidenţe zguduitoare ale celebrei artiste, aflăm din clipul de mai sus.

Adriana Ochișanu este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară, însă puțini știu drama prin care aceasta a trecut în urmă cu mai mulți ani. Vedeta a divorțat de Corneliu Botgros, după 17 ani, iar durerea că nu-și putea vedea fiul a durat mult timp.

Durerea Adrianei Ochișanu! S-a despărțit de Corneliu Botgros după 17 ani de căsnicie!

Adriana Ochișanu a trecut prin momente cumplite în urmă cu mai mulți ani. Cântăreața de muzică populară a divorțat de celebrul dirijor Corneliu Botgros, după o căsnicie de 17 ani, iar separarea i-a produs foarte multă suferință deoarece la mijloc se afla și fiul celor doi.

”Am trăit frumos, au fost și momente frumoase din viața noastră. Avem un copil minunat, un copil talentat, însă a fost foarte greu pentru mine. Atunci când ai tot și la un moment dat să renunți și să o iei de la 0. Am zis că nu mai pot să merg și să trăiesc în minciună. Am plecat fără nimic. Așa a fost să fie”, a spus cântăreața de muzică populară.

Neta Soare și-a văzut moartea cu ochii! Cum a reușit cântăreața de muzică populară să treacă până la urmă peste acest episod cumplit

Vedeta spune că a plecat de la fostul soț doar cu mașina și valiza și 100 de lei în buzunar, lăsându-l în urmă pe fiul ei.

”Am trecut prin foarte multe, prin instanțe de judecată. A fost foarte greu, mai ales când un copil este influențat că nu alege ce îți oferă mami, uite noi îți oferim multe. Am plâns foarte mult, am suferit foarte mult. Am vrut să renunț, să plec definitiv din viața muzicală și de aici că a fost un scandal foarte mediatizat.”, a mai spus Adrian Ochișanu!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct de la Antena 1 ca sa afli mai multe detalii despre Adrian Ochișanu!