Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

O tânără a fost omorâtă în bătaie de iubit! Cum au fost mințiți doctorii: „I-a spart splina în ea și i-a rupt coastele, i-a făcut un hematom pe jumătate de creier”

Dramă fără margini pentru o mamă, care şi-a pierdut fiica de doar 33 de ani. Tânăra s-a stins din viaţă, la scurt timp, după ce iubitul ei ar fi snopit-o în bătaie! Este acuzaţia pe care o face chiar mama îndoliată, care speră ca presupusul criminal să primească o pedeapsă cât mai mare.

O tânără de 33 a murit la scurt timp după ce ar fi fost snopită în bătaie de iubit. Omul, despre care se crede că ar fi un interlop temut din județul Ilfov, a dus-o la spital, dar i-a mințit pe medici spunându-le că partenera lui a căzut în baie.

Marina și Alexandru au trăit timp de trei ani în concubinaj și nu au avut copii împreună.

TÂNĂRĂ BĂTUTĂ ȘI BĂGATĂ ÎN COMĂ DE IUBIT

S-a deschis un dosar penal pe numele lui Alexandru Iordan după ce Marina a fost adusă la Spitalul Universitar București cu multiple traumatisme la cap, coaste rupte și splina distrusă.

„A bătut-o până a băgat-o în comă, i-a spart splina în ea, i-a rupt coastele și i-a făcut hematom cât 50% din creier, a dus-o la spital prea târziu și a intrat în comă profundă. Din noaptea aceea, fata mea a murit. Rog să se cerceteze în amănunt, deoarece eu, mama ei, am stat la ușile spitalului și nimeni nu mi-a spus nimic concludent”, este mărturia șocantă a femeii care acum cere dreptate.

Alexandru Iordan, care provine dintr-o familie înstărită – ce deține inclusiv o herghelie – a fost implicat în mai multe episoade controversate, cel mai cunoscut fiind dosarul armelor furate de la Ciorogârla. De asemenea, cu câteva luni în urmă, un consilier județean l-a acuzat pe același Iordan că l-a atacat, în mașină, cu toporul.

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Acces Direct ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Video