Live acum
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Am prins-o pe Vulpița cu minciuna! S-a dat de gol! Înregistrare bombă! Amantul Marian are dovezi! „Nu mai puteam să mai scăp de el” – VIDEO

Vulpița a fost prinsă cu minciuna! S-a dat de gol, iar amantul Marian a adus dovezi în platoul emisiunii „Acces Direct”, ca să demonstreze ce s-a întâmplat, de fapt, între el și această femeie.

Vulpița și Viorel, la „Acces Direct”.

„Veronica era în spate, iar eu eram lângă mașină. Era în mijlocul străzii. Veronica la un moment dat primește un telefon. Parcă a luat foc, a spus că vrea să plece acasă. Am făcut pană între Popeni și Zorleni. Veronica se dă jos, panicată, a dat să o ia la fugă, eu mă duc după ea, iar ea a spus că o bate, că o omoară. Într-un final, s-a calmat. Apoi iar a primit telefon”, a început să povestească amantul Marian.

Amantul a cerut ajutorul unui alt bărbat, Gelu, care a venit cu mașina lui, după care au ajuns la Bârlad.

„Eu eram în spate și tu de ce ai venit să îmi dai pantalonii jos? După ce a pus roata, tu de ce m-ai mutat în mașină la Gelu? Nu te-ai urcat și tu în spate?”, a izbucnit Vulpița.

„Am întrebat-o ce vrea de la magazin. Între timp, l-a sunat cineva pe șoferul care a fost cu mine. Ne-am mutat în mașina lui Gelu”, a continuat amantul Marian.

Potrivit amantului Marian, Vulpița s-a calmat și la un moment dat i-a cerut să meargă într-un loc mai retras.

„A spus că vrea să se distreze, după Gelu s-a dus după apă, că fierbea motorul. Și-a dat jos bluzița. A spus direct că vrea (să întrețină relații sexuale, pe bancheta din spate, n.r.)”, a mai povestit amantul, care susține că a mai avut o aventură cu ea înainte de acest moment.

„Nu (m-a violat, n.r.) Marian”, a spus Vulpița, după ce a întrebat-o Viorel direct, în platoul „Acces Direct”.

Citește și: Viorel, aproape dezbrăcat și nu de Vulpița. Dezmăț în club cu fete focoase!

Pe internet a fost publicată și o înregistrare audio în care Vulpița vorbește, în mașină, despre relațiile ei extraconjugale.

„M-a îngrămădit bine, nu mai puteam să mai scăp de el”, a spus Vulpița despre o partidă de amor cu un amant.

„De șase ore (n-am mai făcut amor). Nu cu (soțul ei), cu altul. Păi ce, nu găsesc? Cu Edi”, a mai spus ea în înregistrarea audio.

Video