Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Amanta lui Costel Biju a făcut testul de paternitate! Manelistul este tatăl fetiței de șase luni

Au trecut cinci luni de când Flori, fosta amantă a lui Costel Biju a făcut testul de paternitate. Rezultatul ADN arată faptul că celebrul manelist este tatăl fetiţei de doar șase luni. Acum, Flori îl acuză pe Biju că nu vrea să-şi facă datoria de tată faţă de cea mică şi este hotărâtă să meargă până în pânzele albe.

Au trecut cinci luni de când Flori, fosta amantă a lui Costel Biju a făcut testul de paternitate. Rezultatul ADN arată faptul că celebrul manelist este tatăl fetiţei de doar șase luni. Acum, Flori îl acuză pe Biju că nu vrea să-şi facă datoria de tată faţă de cea mică şi este hotărâtă să meargă până în pânzele albe.

Florentina a mers acasă la Biju pentru a-i cere socoteală. Acolo, a dat de soţia lui Biju, care a fost foarte deranjată de prezenţa Florentinei. Cele două femei din viaţa lui Biju s-au văzut pentru prima dată faţă-n faţă, deşi la telefon vorbeau aproape zilnic. În faţa blocului a fost o adevărată ceartă şi un câmp al acuzaţiilor.

În timp ce Flori a venit cu fetiţa în braţe pentru a-şi cere drepturile, soţia lui Biju a tăbărât pe ea cu acuzaţii. Aceasta a spus că Flori se prostituează şi că i-a făcut mult rău ei şi familiei sale.

Tânăra a avut o relaţie pasageră cu lăutarul în cauză din care a rezultat acest copil, pe care Biju a refuzat să îl recunoască. Ba mai mult, Biju îi ceruse tinerei să avorteze copilul.

Andreea, nevasta manelistului a sunat-o pe Flori și spune că nu o să recunoască copilul, că nu este copilul lui și că a lăsat copilul pentru bani. Biju a făcut o conferință telefonică cu soția lui și cu Flori și au discutat, că nu va recunoaște copilul și că copilul nu va primi nimic de la Biju. Ultima data au vorbit acum câteva zile și Andreea i-a spus că, copiii ei trăiesc în lux și că al ei trăiește amărâtă.