Căutare Live

Anamaria Prodan, dezvăluiri la cald: "Reghecampf mă iubea doar câteodată, cu dedicații. Vreau să dispară cu totul"

Invitată, virtual, în emisiunea Acces direct, moderată de Mirela Vaida, impresara Anamaria Prodan a mai făcut câteva dezvăluiri despre cum stau lucrurile în legătură cu Laurențiu Reghecampf, într-un interviu exclusiv.

Anamaria Prodan face noi dezvăluiri din timpul căsniciei sale cu Laurențiu Reghecampf

Instagram/ Anamaria Prodan Reghecampf

Încă soție a lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan nu pierde nicio ocazie de a-și ataca omul lângă care a stat timp de 15 ani.

De această dată, ea i-a dat replica vittorului fost soț, în urma unor declarații pe care acesta le-a făcut.

Anamaria Prodan, despre cât l-a ajutat pe Laurențiu Reghecampf: "Ai intrat în familia asta, nu trebuie să fii ultima gâscă din oraș, ci trebuie să umbli mândru"

Deși Reghecampf a menținut o tăcere momumentală de când a izbucnit scandalul între cei doi, de curând, a început să vorbească.

Citește și:Anamaria Prodan, declarații dure despre Laurențiu Reghecampf: „O să ajungă la pușcărie”

În consecință, Anamariei Prodan nu i-au picat bine dezvăluirile sale, motiv ce a făcut-o să precizeze că nu mai poate suporta toată situația și că de cîte ori vine vreun e-mail sau mesaj de la el, ea îl înjură direct.

Nu mai am răbdare cu acest bărbat. Nu mai pot. De câte ori văd email de la el, îl înjur direct. Eu pe el, ca bărat, l-am lăsat de acum un an jumătate. Dar nu-l las cu banii pentru că sunt banii munciți de mine și de el. A decăzut prea mult. Eu și mama l-am ănvîțat să nu fie ultima gâscă din oraș. L-am salvat de atâtea ori. Mama îi spunea că, chiar dacă nu face parte dintr-o familie cu prea multă educație, odată ce a intrat în familia asta, trebuie să învețe să fie mândru, a spus Anamaria.

Citește și:Anamaria Prodan, reacție ironică după ce a văzut tortul lui Laurențiu Reghecampf pentru Corina Caciuc. „Evoluția lui Reghiță”

Cât despre faptul că în online mereu apăreau veseli și în nuanțe de roz, impresara a declarat că era totul mai mult de fațadă. pentru că ea știa ce face soțul ei.

Mergeam în vacanțe și ne cerea, mie și copiilor, să nu mai punem așa multe poze că lumea e invidioasă și geloasă. Ne zicea să facem poze mai mult așa, pentru noi. Dar eu știam de ce ne cere el asta și postam intenționat, a mai spus Anamaria Prodan.

Dacă ați văzut, pe la toate petrecerile, peste tot, când ne-am refăcut jurămintele, el mereu îmi dădea dedicații și declarații. Nu era nimic real. Pe mine, Reghecampf, în ultima vreme, mî iubea doar din când în când, pe sărite. Vreau să dispară cu totul, nu mai am răbdare, a mai spus Anamaria Prodan.

Acces Direct va putea fi urmărit exclusiv pe Antena Stars din 28 februarie, de luni până vineri, de la ora 16:00...
Ultimele știri
x