Căutare Live

Artista Mirela Petrean, conac domnesc cu uşi în formă pian și dressing cu bogății unicat!

Cântă de veselie şi voie bună, dar cu un ochi a plâns mai mereu. Mirela Petrean are o poveste de dragoste de peste 30 ani şi o reşedinţă fabuloasă. Însă, ascunde un secret crunt: un jaf, cu un plus de durere şi un minus de avere!

Celebra artistă a fost lovită de încă două blesteme în acelaşi an: depresia după moartea mamei şi un accident în care soţul a fost la un pas să moară. Haideţi să îi ascultăm povestea de viaţă!

Privighetoarea Ardealului, Mirela Petrean stă într-o casă de poveste, plină cu obiecte de valoare și este tare mândră de ceea ce a reușit să facă!

"Iată cu ce m-am ales în viață! Cum multe lucruri pe care le-am făcut cu trudă, alături de soțul meu", spune cântăreața.

În reședința portocalie cu aer de conac domnesc, portativul pictat pe ușa principală dă parcă tonul veseliei, dar și un parfum de relaxare.

Pentru mai multe detalii, urmăriți videoclipul de mai sus!

Deniz şi Zenys, vilă de jumătate de milion de euro. La început nu aveau nici maşină de spălat... Cum trece Andreea Bălan peste greutățile vieții. Confesiunile vedetei despre cum e sa fie mamă singură...
Ultimele știri