Live acumObservator 23
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Cântăreaţa de muzică populară Ionela Bran are o icoană făcătoare de minuni!

Cântăreaţa de muzică populară Ionela Bran ne-a primit la ea acasă, într-o zonă superbă de munte. O vilă cochetă plină cu lucruri inedite de care artista este foarte legată, pentru că aici şi-a petrecut. copilăria. Şi nu am poposit doar în casa ei. Celebra cântăreaţă ne-a arătat şi atelierul în care ea, cu mâinile ei, face ii superbe!

Azi poposim la Bran, o zonă ca în poveşti, plină de case superbe, locuite de oameni primitori. Case care ascund bogăţii de mult uitate. Aşa este şi reşedinţa cântăreţei de muzică populară, Ionela Bran. O vilă cochetă, la poalele munţilor, înţesată cu lucruri de valoare, dar şi cu mobilă nou nouţă. Acolo ne-a invitat faimoasa artistă. Şi nu i-am vizitat doar casa, ci am şi aflat secrete din copilăria ei. Ba chiar i-am cotrobăit şi prin colecţia unicat de ii.

„Îți arăt, nu am mai arătat nimănui, am o icoană a Maicii Domnului Făcătoare de Minuni de la Nicula, dacă ai fost acolo, o coboară în timpul Sfântului Maslu și oamenii merg și se roagă la ea, apoi o urcă.” , a povestit artista.

O cameră special amenajată îi dă casei o valoare sentimentală enormă. Încăperea în care Ionela şi-a petrecut copilăria a rămas intactă. Până şi cuverturile păstrează mirosul copilăriei. Este camera unde cântăreaţa intră când vrea să devină iar copil şi pe care o deschide publicului foarte rar.

„Da, imi amintesc cu multa nostalgie faptul ca tata imi batea acest lambriu, era atunci o moda ca in casa sa ai numai lemn de larice, nu se gaseste asa la indemana, si stiu cum il ansambla asa unul cate unul, unul de culoare inchisa, unul mai deschisa, a muncit foarte mult la el, si mi-am promis mie ca aceasta camera va ramane mereu asa.” , a povestit aceasta.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro