Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Carmen Minune a făcut 17 teste de sarcină ca să se convingă că e însărcinată! Ce nume va purta copilul

 

Carmen Minune a dezvăluit că a făcut 17 teste de sarcină, ca să se convingă că este însărcinată, precum și cum au reacționat ea și iubitul ei, dar și la ce nume s-a gândit pentru copilul ei. 

„Nu am mai avut o veste atât de importantă și nu am știut cum să reacționez. Acesta este motivul pentru care am făcut atâtea teste. Făceam testele cu prietenul meu”, a spus Carmen Minune.

Indiciul ce a determinat-o pe ea și pe partenerul ei să meargă repede să cumpere testele de sarcină a fost… o poftă de ciocolată cu banane a fiicei lui Adrian Minune.

„Atunci când văd copii am un altfel de atitudine față de ei. Mi s-a dezvoltat instinctul matern”, a mai spus Carmen Minune.

Carmen Minune a mai spus, între altele, că este o graviduţă norocoasă. Fiica lui Adrian Minune a vorbit despre sexul copilului, despre ce nume ar putea să poarte copilul, dar şi despre ziua în care iubitul ei a îngenunchiat în faţa ei şi i-a cerut mâna. 

Mai multe detalii oferite de Carmen Minune sunt disponibile în clipul de mai sus din emisiunea „Acces Direct”. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI