Ce se întâmplă cu bunurile lui Carmen Șerban. Cântăreața a anunțat că se mută din România

Carmen Șerban, celebra cântăreață de muzică etno și de petrecere, a luat decizia de a se muta în Anglia. Cum arată casa din București pe care o va părăsi și ce se va întâmpla cu bunurile ei.

Carmen Șerban

Anul 2021 vine cu mari schimbări pentru Carmen Şerban. Artista a luat hotărârea radicală de a se muta definitiv la Londra.

Însă o mai leagă de România o casă de suflet, dar şi cu ştaif! Are un dormitor oriental, dressinguri imense cu oglinzi, dar şi un colţ-altar pentru rugăciuni! Sunt doar câteva din minunăţiile cu totul speciale din apartamentul de lux pe care Carmen Şerban îl pune la vânzare! Ei bine, îndrăgita astistă este gata să lase România pentru Anglia!

Apartamentul din București al lui Carmen Șerban va fi vândut împreună cu locul de parcare: "Este loc pentru viitorul proprietar. Abia aștept să-l vând (n.r apartamentul). Fiecare casă are particularitatea ei și mi-a plăcut întotdeauna să pun suflet în ceea ce fac si am făcut", spune artista, care este pregătită să lase în urmă meleagurile românești.

Carmen Șerban: "Nu mă las de cântat, doar îmi schimb reședința"

Carmen Șerban este o artistă extrem de apreciată de publicul din România, care a ajuns la inima a zeci de mii de oameni prin muzica sa, încă de la primele apariții pe micile ecrane.

Artista spune clar și răspicat că nu se va lăsa de cântat odată cu plecarea în străinătate, ba chiar o să aibă mai mult de lucru și asta pentru că restaurantele și localurile din Londra organizează foarte multe concerte.

"Asta nu înseamnă, cum titrează presa aia mai puțin binevoitoare, gata pleacă din România și se lasă de cântat. Nu! Nu mă las de cântat, doar îmi schimb reședința. O să stau mai mult acolo", a mai spus Carmen la Acces Direct.

Citește și: Cum a reușit Carmen Șerban să scape de boală prin rugăciune

Carmen Șerban a cochetat cu muzica încă de mică. Aceasta a urmat cursurile Liceului de Muzică „Ion Vidu” din Timișoara (1991-1993), dar nu a apucat să termine ultimul trimestru din clasa XIII-a, comentând mai târziu că „la vremea respectivă visam să ajung la București, să fac bani...”.

De-a lungul carierei sale, artista a lansat pe piața muzicală peste 24 de albume care s-au vândut în tiraje excepționale, însumând cu aproximație peste 6 milioane de CD-uri și casete vândute.

Pentru vânzările foarte mari, artista a fost premiată și onorată de către Casa de Discuri Roton România cu 9 Discuri de Aur și 8 Discuri de Platină.

Citește și: Carmen Șerban face economii în pandemie! Artista nu mai aruncă uşor cu banii

Absolventă de Master în Jurnalism, în cadrul Universitatea Hyperion din București. Printre pasiunile artistei, aceasta a obținut și o diplomă de scenarist și regizor, acreditată de Ministerul Muncii și al Învățământului, fiind absolventă a Școlii de Televiziune Tudor Vornicu din București. A studiat 2 ani de Canto Popular, în anii 1989 și 1991 la Casa Tineretului din Timișoara cu prof. Vasile Hojda.

Ultimele știri