Căutare Live

Cea mai emoționantă poezie e scrisă de Giorgiana, o fată născută în penitenciarul Jilava! „Viața mea a fost infern, fără tine a fost blestem”

Giorgiana Elena Lupu, abandonată la naştere de cea care i-a dat viaţă, are un mare vis: să-şi cunoască tatăl. Deși nu știe mare lucru despre el, tânăra încearcă acum să își părintele!

O tânăra de 23 de ani își cauta tatal. Giorgiana s-a nascut in Penitenciarul Jilava, unde mama sa isi ispasea pedeapsa pentru furt, despre tata nu stie nimic, doar ca este de culoare.

Toata viata pana acum cinci luni si-a petrecut-o doar prin centre de plasament primul a fost Targovna , apoi Ghiocelul , Dragos Voda, Bistrita.

Pe mama a cunoscut-o pe la 7-8 ani crede ea. Cand a intrebat de tata, femeia i-a spus ca ii va povesti cand va creste. Asa a aflat ca are o sora mai mare Alina, pe care mama a abandonat-o in spital, si un frate mai mic, Gabriel, care este tot in plasament la un asistent maternal.

Dupa ce a plecat din centru, fetei i s-a dat un card cu bani (alocatia stransa in toti acesti ani), iar cand a ramas fara bani, ea a plecat la mama ei in Italia, Torino.

Doar ca mama nu a primit-o in casa unde locuia ea, pentru că femeia locuia cu un italian si avea in casa animale, unde Georgiana nu mai avea loc.

Invitată la emisiunea Acces Direct, tânăra a prezentat o poezie extrem de emoționantă, scrisă chiar de ea.

Premieră absolută! Am aflat ce face Vulpița, atunci când nu se filmează sau se „rupe pe manele”. Bravo, Veronica!... Veronica, din nou în lacrimi de disperare! Viorel i-a dat lovitura supremă: „Veronico, eu îți spun clar ce urmărești”...
Ultimele știri