Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

COȘMARUL unei mame din România! Bărbatul o amenință că îi va arunca ACID pe față! Motivul?

 

Bătăi şi ameninţări fără număr! Acesta ar fi tratamentul pe care o tânără mamă de doar 21 de ani l-ar fi primit de la cel căruia i-a dăruit trei copii! Bărbatul o amenință că îi va arunca acid pe față!

Mihaela a prins curaj să plece din casa groazei şi a crezut că întregul coşmar s-a terminat, dar s-a înșelat. Femeia de 21 de ani spune că e urmărită non-stop de tatăl copiilor săi şi că acesta o vrea mai degrabă moartă decât vie, mai ales de când o amenință că îi va arunca acid pe față!

„Dacă mă prinde, îmi aruncă acid pe faţă şi vrea să mă desfigureze pentru că i-am luat copiii de lângă el! Îmi este frică şi stau cu teamă. Eu seara, dacă ies până la magazin, eu stau şi mă uit în spatele meu. Am teama că este mereu cineva în spatele meu”, a mărturisit tânăra mamă.

Și toate astea pentru că femeia, mamă a patru copii, a decis că nu îl mai vrea în viața ei! Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect cutremurător!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe