Revenire spectaculoasă la Antena 1. O cunoscută vedetă s-a întors: „De astăzi, sunt gazda dumneavoastră!”

18 martie 2019. Este ziua în care consemnăm o revenire spectaculoasă la pupitrul unei importante emisiuni tv a unei foste vedete a Antenei 1. Pentru cei care nu știu sau nu-și aduc aminte, actuala gazdă a show-ului Acces Direct a prezentat, împreună cu Dan Capatos, matinalul „Dimineața devreme”

18 martie 2019. Este ziua în care consemnăm o revenire spectaculoasă la pupitrul unei importante emisiuni tv a unei foste vedete a Antenei 1. Pentru cei care nu știu sau nu-și aduc aminte, actuala gazdă a show-ului Acces Direct a prezentat, împreună cu Dan Capatos, matinalul „Dimineața devreme”.

Cristina Cioran este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe ale României, iar începând de astăzi, este noua prezentatoare a emisiunii „Acces Direct”, după ce Simona Gherghe s-a retras temporar de pe micul ecran, îndrăgita vedetă a postului urmând să devină în curând mămică.

Împreună cu Dan Capatos, Cristina Cioran a devenit cunoscută telespectatorilor fideli ai Antenei 1 pe post de prezentatoare a matinalului, emisiunile realizate de cei doi fiind foarte apreciate de public.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Ultimele știri