Cum arăta soțul Vulpiței în urmă cu mai bine de zece ani! "Uite-l pe Viorel cu ochelari. Zici că-i prințul Charles"

Viorel Stegaru era complet diferit în urmă cu mai bine de zece ani. Un prieten din copilărie a adus fotografii cu soțul Vulpiței. Vei fi uimit de cum arăta bărbatul din Blăgești.

Cum arăta soțul Vulpiței în urmă cu mai bine de zece ani! "Uite-l pe Viorel cu ochelari. Zici că-i prințul Charles"

A venit în România special ca să le facă o. surpriză soţilor Stegaru. Originar din Blăgeşti, Paul a venit din Canada ca să ne spună lucruri neştiute despre Veronica şi Viorel Stegaru, dar si sa ne arate fotografii cu soțul Vulpiței.

Au pus mâna pe volan! Vulpița și Viorel au apăsat cu putere accelerația! " Abia aștept să repet experiența" | Video

După șaisprezece ore de zbor, a aterizat pe aeroportul din Bucureşti, special ca să le facă o. surpriză soţilor Stegaru.

Paul a povestit despre prietenia lui din copilarie, cu Viorel. Bărbatul are numai cuvinte de laudă la adresa familiei lui Viorel, despre care spune ca sunt oameni gospodari și harnici.

Cum arăta Viorel în urmă cu câțiva ani

Paul a venit si cu fotografii în care apărea Viorel Stegaru în urmă cu peste zece ani. Imaginile au uimit-o pâna și pe Mirela Vaida, prezentatoare emisiunii Acces Direct, care nu a ezitat să-și arate uimirea.

Vulpița și Viorel, la munte! Soții Stegaru au fost puși la muncă! | Video

Soțul Vulpiței este de nerecunoscut în fotografiile din tinerețea timpurie. Ba mai mult, Viorel era ajutor de preot, avea ochelari, nasul lui încă nu fusese supus accidentării, era drept, și nici dintele de argint nu îi strălucea în gură.

"Uite-l pe Viorel cu ochelari. Zici că-i prințul Charles", a exclamat Mirela, care a fost uimită de schimbarea suferită de-a lungul anilor, de Viorel Stegaru.

"Uite-l pe Viorel cu nasul drept. Avea nasul drept, că el a căzut din salcâm și a rămas cu nasul așa", a completat Mirela.

Urmăriți mai multe și vedeți cum arăta Viorel Stegaru în urma cu mai mulți ani de zile, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.

Ultimele știri