Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Femeia acuzată că și-a omorât copilul a mers la detectorul de minciuni! Rezultatul?

 

După ce a plâns în hohote la televizor că vrea cu orice preț să-și recupereze fiicele care sunt în grija statului de aproximativ cinci ani, Gina Puiu a fost atacată cu acuzații extrem de grave!

Tânăra care susține că a fost vândută de tatăl său a acceptat să meargă la detectorul de minciuni!

Gina a fost adoptata de catre tata Petre si de catre sotia lui de atunci de la o ruda de a barbatului, pentru ca Gina a fost facuta din flori, iar ei doi nu puteau sa aiba copii din cauza unor probleme de sanatate.

Mama adoptiva a Ginei a murit de cancer cand fata avea 11 ani. Tatal Ginei si a refacut viata cu Rădița. Mama vitregă a venit cu acuzații grave despre tânăra Gina!

Atunci cand Gina a nascut al treilea copil, Radita spune ca fata nu stia nici macar sa il alapteze, iar femeia spune ca acel copil a fost omorat de ea! 

Care este adevărul? Află urmărind clipul video de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE