Căutare Live

Fotografia rară cu Vulpița Veronica, Viorel Stegaru și fiul lor. Cum s-au pozat cei doi cu micuțul pe care îl țin ascuns

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au doi copii, o fetiță și un băiețel. Dacă cu micuța Maria a postat mai multe imagini, în care i-a acoperit chipul, părinții au fost mai ”zgârciți” în privința fotografiilor cu bebelușul Daniel.

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au doi copii, o fetiță și un băiețel. Dacă cu micuța Maria a postat mai multe imagini, în care i-a acoperit chipul, părinții au fost mai ”zgârciți” în privința fotografiilor cu bebelușul Daniel.

Antena 1

Singura imagine pe care Vulpița Veronica a postat-o cu fiul ei a fost când micuțul a împlinit un an. ”La mulți ani, minunea noastră”, scria atunci soția lui Viorel Stegaru.

La vremea respectivă, femeia îl poza pe micuțul Daniel, care purta hăinuțe albastre și stătea pe pat, învelit cu o pătură roșie.

Așa cum ne-a obișnuit, tânăra a ales să acopere chipul fiului ei, la fel cum face și cu micuța Maria.

Citește și: Vulpița Veronica, imagine rară cu băiețelul ei și al lui Viorel Stegaru. Cum l-a pozat pe micuțul Daniel

Chiar dacă ea se postează în fel și fel de ipostaze, este foarte discretă atunci când vine vorba de copii săi. De această dată, în imagine apar și fericiții părinți, Vulpița și Viorel Stegaru.

Fotografia rară cu Vulpița Veronica, Viorel Stegaru și fiul lor, Daniel

Într-o captură dintr-un apel video, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru zâmbesc. Între ei se află micuțul Daniel, care e ținut în brațe de unul dintre părinți.

Este o imagine rară cu familia Stegaru, care nu a mai apărut public într-o astfel de ipostază. În spate, pe perete, se pot observa un calendar și o carpetă închisă la culoare.

Vulpița Veronica are doi copii

În luna mai 2021, Vulpița Veronica a născut și a devenit mamă pentru a doua oară. Soția lui Viorel Stegaru a adus pe lume un băiețel sănătos și totul a decurs fără incidente, deși sarcina nu a fost lipsită de stări de rău sau de oboseala.

Acum, Vulpița se bucură din plin de faptul că este mamă a doi copii. Ea mai are o fată în vârstă de șase ani, pe nume Maria.

Citește și: Ce a postat Viorel Stegaru la revenirea pe Instagram. Vulpița Veronica a distribuit mândră fotografia soțului

Nu de puține ori, Veronica a fost aspru criticată de către urmăritorii săi pentru faptul că își neglijează copila, în dorința sa de-a se bucura de celebritatea venită odată cu aparițiile sale la TV.

Se pare că acum Vulpița Veronica se ocupă îndeaproape de cei doi micuți ai familiei. În urmă cu câteva luni, ea și Viorel Stegaru erau filmați în timp ce își luau fetița de la școala. Cei trei mergeau ținându-se de mână.

Ultimele știri
x