Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Imagini exclusive din curtea lui Gheorghe Dincă! Cum arată acum locul în care criminalul din Caracal ar fi ars-o pe Alexandra Măceșanu – Video

 

Imagini exclusive din curtea lui Gheorghe Dincă au fost prezentate, luni, la „Acces Direct”. Acestea au fost surprinse chiar în timp ce monstrul din Caracal făcea reconstituirea în cazul Alexandrei Măceșanu, pe care susține că a ucis-o și a ars-o într-un butoi.

„Eu cred că nu s-au făcut deloc pași. Se merge în continuare invers decât ar fi normal să se desfășoare o astfel de anchetă. Ancheta, în general, pleacă de la niște probe, de la niște fapte, și se duce către autor. De data aceasta, în continuare, ancheta merge de la autor și se caută niște probe pe baza unor mărturii pe care Dincă ba le spune, ba le retractează. Dincă e un mincinos oricum și este dresat să spună lucrurile astea”, a spus Sorin Ovidiu Bălan.

Potrivit jurnalistului aflat acolo, curtea lui Dincă este împărțită în mai multe parcele. Dincă deja a mai vândut dintre ele. Așa încearcă bărbatul să își justifice banii pe care îi are în cont.

„Sunt așezate numere de către anchetatori, pentru că se fac fotografii criminalistice. Se pun numere de identificare pentru probe. Proprietatea este lotizată. Dincă i-a tot plimbat și prin casă și prin curte. Problemele sunt cu totul altele. Noi ne așteptam la cu totul altceva să se întâmple la reconstituirea aceasta”, a explicat Sorin Ovidiu Bălan imaginile.

Jurnalistul a precizat că reconstituirea a început luni dimineață cu Gheorghe Dincă foarte jovial.

„În primul rând, nu s-au lămurit ce este cu acest celebru butoi. Butoiul original a fost deteriorat la prima anchetă. Acum este un butoi care aduce cu cel în care Dincă pretinde că a ars-o pe Alexandra. Eu personal nu cred că a ars pe nimeni acolo, că nici nu ar fi avut cum. Experimentul care s-a făcut… De fapt, nici nu a fost experiment judiciar, ci o reconstituire. Însă, și reconstituirea aceasta este lipsită de valoare, atâta vreme cât Dincă a mers cu un manechin în brațe, care are altă consistență, altă greutate, cu alte caracteristici decât un corp uman”, a mai spus Sorin Ovidiu Bălan.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI