Live acum
Prime Time 20:00Film: Glont in cap

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Imagini în premieră! Gestul pe care îl face Aurelian Preda este tulburător! Și-a prevestit artistul propria moarte?

„Acces Direct” a obținut imagini nemaivăzute cu Aurelian Preda, în care regretatul artist joacă în hore, râde, glumeşte şi se distrează de mama focului. Iar lângă el sunt şi Ana Maria şi Nicuşor Iordan.

Prima zi a lui octombrie din anul 2005. O altă mamă a lui Aurelian Preda, cea de Suflet! Şi parcă un alt Aurelian! Unul mult mai vesel, mult mai energic.

Imaginile de colecţie arată cât de mult se putea schimba o zi de toamnă, odată ce apărea el, Aurelian, în satul unde mama lui de suflet, doamna Mariana pregătea o pomană regească, în inima Olteniei! O pomană, de această dată, pentru cei vii. Mai exact, pentru mama de suflet a lui Aurelian şi pentru soţul ei, aşa cum e tradiţia în zonă.

Aşa a fost primit prinţul Argeşului, Aurelian Preda, la Bistreţ! Cu muzicanţi, lume ca la un adevărat show, cu aplauze, îmbrăţişări, flori şi ovaţii, mai ceva ca un preşedinte. Şi totul se întâmpla acum 14 ani!

Vedem cum Aurelian e magnetul, soarele oltenilor în mijlocul toamnei! Însă la prima vedere, artistul e greu de recunoscut. Omul pe care îl vedem în aceste imagini e parcă altul faţă de cel pe care l-am văzut în ultimii ani. Aici, vedem un Aurelian plin de viaţă, mult mai rotofei, îmbrăcat în tendinţele modei de acum 14 ani. Cu o cămaşă roz, vestă neagră şi cravată vişinie, Aurelian e extrem de pedant, dar şi sobru. Şi să nu credeţi că artistul a venit singur. Împreună cu el şi-au făcut apariţia şi Nicuşor Iordan, dar şi Ana Maria.

Lângă cortul în care se ţine pomana, oltenii se înghesuie, cu mic cu mare, mai întâi de toate să-l salute pe Aurelian.

La masă, la loc de cinste, îl vedem pe nimeni altul decât Aurelian. Alături, e prietenul său, Nicuşor Iordan, care poartă şi el o ţinută extrem de elegantă. Cei doi sunt însotiţi la masa creştinească de cele mai importante femei din viaţa lor. În stânga lui Nicuşor, o vedem pe mama lui Aurelian, iar lângă, pe mama lui Nicuşor. Între cele două însă, ca o mică prinţesă, stă ANA MARIA o mogâldeaţă de fetiţă, care, pe atunci, avea doar 5 anişori.

În 2005, Aurelian Preda părea un munte de bărbat! Emana fericire, sănătate şi voie bună! Cu obrajii rumeni, poftă de viaţă, dar şi de mâncare, nimeni nu s-ar fi gândit, la tragedia care peste fix 11 ani, a aruncat în aer România, odată cu moartea lui! Să ne întoarcem însă la imaginile care parcă vibrează de emoţie şi după atâta timp.

Dar să nu credeţi că Aurelian Preda, Ana Maria şi Nicuşor Iordan au avut parte doar de o primire fastuoasă. Şi plecarea lor a fost una cu surle şi trambiţe. La propriu!

Aurelian Preda a dat dovadă de bun simţ şi de această dată, cînd cu evlavie şi-a făcut semnul crucii la despărţirea de meseni, dar şi de mama sa de suflet. A sărutat călduros toate doamnele, le-a binecuvântat şi el, apoi şi Nicuşor. Pe o vreme cu ploaie rece, cei doi au fost conduşi de doamna Mariana la maşina argintie din care Aurelian Preda şi-a luat parcă, ADIO!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!