Mirela Vaida, asistată de psiholog în direct, după ce a fost atacată de o femeie în platoul Acces Direct

Mirela Vaida a fost atacată în direct în platoul emisiunii Acces Direct de la Antena 1 și a aruncat cu un pietroi imens către prezentatoarea TV. Aceasta a avut nevoie de ajutor specializat în direct. Ce i-a spus psihologul după incidentul grav. Atenție, urmează imagini cu impact emoțional!

Mirela Vaida a fost atacată de o femeie dezbrăcată în emisiunea Acces Direct. Prezentatoarea TV s-a ferit în ultimul moment de pietroiul aruncat.

Update 19:30 - Antena 1 confirmă incidentele ce au avut loc în cursul zilei de 19 martie, în platoul emisiunii Acces Direct, când Mirela Vaida a fost atacată cu o piatră de un om al străzii ce a intrat prin efracție. Autoritățile au fost sesizate imediat, iar Poliția a deschis deja o anchetă. După primele cercetări, femeia este un caz cunoscut în sectorul 1 al capitalei pentru diverse evenimente similare.


Mirela Vaida a fost atacată vineri seara în direct, în timp ce prezenta subiectele zile la Acces Direct, emisiunea Antenai 1. O femeie dezbrăcată a aruncat cu un pietroi imens și a fost la un pas de a crea o tragedie.

În urma situației fără precedent, Mirela Vaida a avut nevoie de asitență specializată. Doamna Psiholog Ioana Tănase a intrat în direct pentru a-i oferi sprijin emoțional.

Vezi imagini din momentul în care Mirela Vaida a fost atacată în direct în GALERIA FOTO

Mirela Vaaida este asistată de psiholog în direct după ce a fost atacată cu un pietroi imens în emisiunea Acces Direct

Mirela Vaida tocmai ce prezenta subiectele când a văzut o femeie fără haine care intră în platou și aruncă un pietroi imens către ea. Aceasta s-a ferit cât a putut pentru a nu fi lovită. Doi dintre operatorii emisiunii au sărit repede să o imobilizeze pe femeie.

Emisiunea a fost întreruptă pentru câteva minute de publicitate, Mirela Vaida aflându-se în stare de șoc după evenimentul grav.

Citește și: Mirela Vaida a fost atacată în direct cu un pietroi imens. O femeie dezbrăcată a dat buzna în platoul Acces Direct

Din cauza șocului trăit, psihologul Ioana Tănase a intrat pentru a o sprijini pe prezentatoarea TV afectată de situația gravă care a avut loc: "Vă îmbrățișez. Știu că tu ești o femeie puternică, dar sigur că în momentele astea nu poți gestiona, chiar așa, pur și simplu să te trezești. Eu zic că trebuie luat, într-adevăr, în serios, dar cu detașare pentru că, uite, ce a fost greu a trecut. Ești încă sub imperiul temerii pentru propria viață. Zic să respiri cât poți de mult, sunt și eu foarte emoționată, pentru că pur și simplu a am deschis televizorul și am văzut ce am văzut", spune doamna psiholog.

Deși vorbește cu psihologul, Mirela nu îți poate stăpâni lacrimile, încearcă să bea o gură de apă pentru a se calma, dar frica a acaparat-o total.

Citește și: Mirela Vaida, asistată de psiholog în direct, după ce a fost atacată de o femeie în platoul Acces Direct

"Credă că oricare om care s-ar fi trezit cu așa ceva, fix aceleași emoții le-ar avea. Acum mă urc în mașină și vin!", mai adaugă psihologul Ioana Tănase.

Mirela Vaida a fost atacată în direct

Clipe grele pentru una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Mirela Vaida a avut parte de un eveniment total neașteaptat.

În timpul emisiunii din această seară, o femeie complet dezbrăcată a încercat să o atace pe Mirela Vaida chiar în timp ce prezenta subiectele zilei. Aceasta a țipat când a văzut că cineva se îndreaptă spre ea violent și s-a ferit în ultimul moment de pietroiul care a fost aruncat către ea.

Citește și: Prima reacție a Mirelei Vaida după ce a fost atacată în direct. Prezentatoarea este în lacrimi și cu greu se poate stăpâni

"Sunt în stare de șoc. Fac eforturi mari să rămân calmă, deși îmi tremură vocea și n-aș vrea să cedez în direct. Da, am fost atacată fic în momentul când am intrat în platou. După cum vedeți ne-a fost spart platoul. Avea un pietroi destul de mare si de greu care trebuia să fie în capul meu. Nu știm cine este doamna. A intrat pe o ușă lăturalnică", spune Mirela Vaida.

"M-am interesat și colegii mei nu spun să fi avut vreun subiect vreodată legat de această doamnă. Era dezbrăcată complet. Au imobilizat-o colegii mei. Au acoperit-o cu o pătură, cu o prelată, o draperie, nu știu ce au găsit aici. Am chemat poliția și eu am luat un calciu. Mi-au dat colegii mai multe să pot cât de cât să mă calmez pentru că sunt în șoc.", spune Mirela Vaida cu lacrimi în ochi.

Citește și: Ce s-a întâmplat în platoul Acces Direct după ce Mirela Vaida a fost atacată cu o piatră de o femeie dezbrăcată

Femeia ar fi intrat pe o ușă lăturalnică fără ca cineva să o vadă. Aceasta striga cât putea de tare: "Să-mi dai banii. Sămi dai banii!" și a aruncat pietroiul spre Mirela Vaida. Mirela Vaida nu o cunoaște pe femeia în cauză și nici colegii din platou. Atacatoarea a fost imediat imobilizată de angajații emisiunii, iar poliția a fost sunată imediat pentru a interveni.

Ultimele știri