Mirela Vaida, îndurerată în platoul Acces Direct. "Noi care venim să ne facem meseria, trebuie să plătim cu viața?" | VIDEO

Vineri, 19 martie, Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct și-a văzut moartea cu ochii când o femeie a intrat în platou și a aruncat spre ea cu o cărămidă.

Emisiunea a fost intreruptă pentru câteva minute de publicitate, Mirela Vaida aflându-se în stare de șoc după evenimentul grav.

antena 1

Deși mulți oameni cred totul e o făcătură și că atacul a fost o înscenare, Mirela a spus că e extrem de terifiată de ceea ce I s-a întâmplat și credea că va fi mai puternică de atât. Mirela ar fi vrut să fi putut acționa mai repede.

“Am vrut să-i rup capul! Am vrut să-i rup capul!”, spunea femeia care a atacat-o pe Mirela.

“Nu vreau să conving pe nimeni de absolut nimic. (…) Mi se pare diabolic că unii cred așa ceva”, a mai adăugat prezentatoarea TV.

Faptul că femeia și-a dat jos hainele a vrut să atragă atenția asupra ei, nu doar prin gestul său de a arunca cu acel pietroi. Nimeni nu a văzut-o pe femeie pentru că s-a dezbrăcat afară, într-un loc ferit de ochii privitorilot, după cum arată camerele de supraveghere de la exteriorul clădirii.

Imaginile de pe camerele de supraveghere, înainte de atac

Cum a afectat-o atacul pe Mirela Vaida

Femeia care a atacat-o a speculat momentul și ținta ei clară, potrivit inspectorului Aurel Moldoveanu, a fost clar prezentatoarea emisiunii Acces Direct. Starea de șoc a Mirelei Vaida poate totuși să îi creeze trauma pe viitor.

În weekend, după incidentul de vineri, Mirela și familia ei au plecat la munte, dorind să se deconecteze. Plângerea la poliție a fost depusă astăzi.

“Recunosc că am insomnii și recunosc că întoarcerea în acest loc mă neliniștește”, spune Mirela Vaida.

Se pare că femeia, care un pericol social, fusese externată în urmă cu o săptămână de la spitalul Obregia, în ciuda faptului că suferea de tulburări mintale.

„Nu cred că putea singură să știe că avem o intrare separată”, spune Mirela.

Prezentatoarea crede că cineva ar fi trimis-o pe femeia care a atacat-o să intre în platou chiar în momentul în care Mirela a început emisiunea.

Este posibil ca atacatoarea să fi avut un complice?

Mirela Vaida spune că o femeie care suferă de asemenea tulburări mentale nu ar fi putut plănui un asemenea atac de una singură. De aceea, ea împreună cu colegii săi consideră că doamna a fost pusă de cineva să facă o asemenea faptă îngrozitoare.

“Ea a venit la pont, învățată de cineva”, presupune Mirela Vaida.

Psihologul Ioana Tănase spune:

„M-am gândit la ce e mai rău!”

Dacă se află că cineva a existat în spatele faptei acestei femei, fapta ei se poate considera o faptă de terorism, spune inspectorul Aurel Moldovan.

„Eu cred că această femeie a fost influențată, a fost dirijată”, spune inspectorul.

Femeia, în spatele camerelor, după ce emisiunea a fost întreruptă, spunea că ea e acolo să o omoare pe Mirela Vaida care îi datorează 30.000 RON.

Se poate ca femeia să fi intrat dezbrăcată pentru că nu voia să fie prinsă sau doar pentru simplu fapt că a vrut să atragă atenția asupra ei.

“N-avea de unde să știe această intrare decât dacă îi spunea cineva”, spune Mirela Vaida.

Ce decizie a luat prezentatoare TV în legătura cu atacatoarea ei

Mirela Vaida spune că se teme acum pentru siguranţa ei şi susţine că a primit mai multe ameninţări în ultima perioadă, pe rețelele de socializare. Astfel, prezentatoare TV a decis să depună plângere pentru infracțiunea de tentativă de omor împotriva femeii care a atacat-o în direct.

Agresoarea este o femeie în vârstă de 40 de ani din Iaşi, care suferă de probleme psihice. Aceasta a fost diagnosticată cu "retard mintal". În momentul de faţă ar fi internată la Spitalul Alexandru Obregia din Bucureşti. Însă, dacă se va dovedi că în momentul atacului a avut discernământ, femeia riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor.

Citește și: Mirela Vaida a fost atacată în direct cu un pietroi imens. O femeie dezbrăcată a dat buzna în platoul Acces Direct

Deși poliţiştii Secţiei 4 au încercat să stea de vorbă cu femeia, se pare că atacatoarea nu a cooperat. Dacă se va dovedi că a avut discernământ, această femeie riscă să petreacă ani buni în spatele gratiilor.

Incidentul neplăcut care a marcat-o pe Mirela Vaida

Mirela Vaida a fost atacată în direct de către o femeie care a intrat complet dezbrăcată în platou. Aceata a aruncat cu un pietroi imens și a fost la un pas de a crea o tragedie. Mirela Vaida nu a mai putut să-și stăpânească lacrimile.

Autoritățile au fost sesizate imediat, iar Poliția a deschis deja o anchetă. După primele cercetări, femeia este un caz cunoscut în sectorul 1 al capitalei pentru diverse evenimente similare.

Citește și: Mirela Vaida, asistată de psiholog în direct, după ce a fost atacată de o femeie în platoul Acces Direct

Vineri, 19 martie, Mirela Vaida tocmai ce prezenta subiectele când a văzut o femeie fără haine care intră în platou și aruncă un pietroi imens către ea. Aceasta s-a ferit cât a putut pentru a nu fi lovită și a țipat terifiată de cee ace I s-a întâmplat. Doi dintre operatorii emisiunii au sărit imediat să o imobilizeze pe femeie. Mirela Vaida nu o cunoaște pe femeia în cauză și nici colegii din platou.

"Îmi este frică pentru viața mea. Femeia asta a venit săgeată la mine și fix spre capul meu cu pietroiul. Nu știu, m-am șocat, pentru că nu înțelegeam ce se întâmplă și nu am avut nici prezență de spirit ca să acționez mai repede", a mai spus Mirela Vaida.

Primele reacții ale Mirelei Vaida după atac

Emisiunea a fost intreruptă pentru câteva minute de publicitate, Mirela Vaida aflându-se în stare de șoc după evenimentul grav.

Ultimele știri