Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Momente și întâmplări șocante la "Acces direct" în 2020

Acces Direct a adus în fața telespectatorilor, în 2020, diferite cazuri care au stârnit atenția a mii de oameni. Publicul emisiunii a fost martor al unor evenimente memorabile, urmărind parcursul interesant al invitaților din acest an.

Momente și întâmplări șocante la "Acces direct" în 2020

În lista de mai jos veți găsi unele dintre cele mai vizionate videoclipuri pe youtube cu scene și momente șocante care au avut loc la show-ul "Acces direct", în 2020.

Printre cele mai urmărite cazuri au fost cele din familia Stegaru. Veronica Stegaru și Viorel Stegaru, cunoscuți în general ca Vulpița și Viorel, sunt un cuplu căsătorit din România care a devenit cunoscut în urma aparițiilor în cadrul emisiunii Acces Direct.

Vulpița s-a vopsit și tatuat! Viorel a părăsit platoul Acces Direct plin de nervi

Veronica Stegaru a venit la emisiune blondă și tatuată, după o zi de ”libertate”. Soțul ei, Viorel, și-a ieșit din fire când a văzut-o și a devenit ușor agresiv.

Bărbatul s-a ridicat și a plecat în culise, după care a revenit și și-a amenințat soția.

„Asta nu mai este soția mea de acum! Nu mă interesează! Vei rămâne singură-singurică. Te dau în judecată. Ai să stai pe stradă, fetițo!”, a spus Viorel Stegaru.

„Bravo ție! O să rămâi cu tatuajele astea! Mâine dimineață, eu o să bag divorț aici în București”, i-a mai zis el.

Viorel Stegaru a vrut chiar să îi bage în ședință pe membrii echipei „Acces Direct”.

Citește și: Vulpița Veronica i-a îngrijorat pe fani! Ce detaliu s-a văzut în ultima filmare în care apare

Vezi în video de mai sus imaginile cu Vulpița blondă și tatuată:

Imagini de la filmările clipului Vulpiţei şi al lui Rafaelo! Viorel iese agitat din emisiune

În loc să se bucure că lansează împreună o piesă, soții Stegaru au fost mai înverșunați ca niciodată. Viorel a amenințat-o pe Vulpița că nu o va lăsa să apară în noua piesă.

Reacția acestuia a fost pusă pe seama unei crize de gelozie. Bărbatul o acuză pe Vulpiță ca ar fi stat de vorbă cu cineva la telefon, dar Veronica neagă vehement acest lucru.

După toată discuția, Rafa a intrat pe fir, pentru a-l asculta pe Viorel. Concluzia artistului a fost clară: „Veronica e mai iubită decât tine”.

Vezi imaginile cu Rafaelo și Vulpița:

Sora lui Dani Mocanu, artistă în devenire: "Nu voi cânta manele"

O ţară întreagă îl ştie pe Dani Mocanu, dar puţini ştiu că Regele Youtube-ului are o soră, frumoasă foc, prin venele căreia curge acelaşi talent. Diana, pe numele ei, vrea să calce pe urmele celebrului său frate, ba chiar spune că vrea să ajungă şi mai sus decât el!

Citește și: Ce vârstă și câte clase are Vulpița Veronica din Blăgești! Detalii neștiute despre soția lui Viorel Stegaru

Frumoasa soră a lui Dani Mocanu are 14 ani. Şi chiar dacă e încă elevă, ea ştie exact ce vrea să facă atunci când va fi mare. Unde mai pui că are şi sprijinul celebrului său frate.

"Auzind-o prin casă cum cânta, de multe ori, am întrebat-o: "Măi, ce faci? Vrei să cânţi?", spune Dani Mocanu. Şi mi-a spus: "Da, îmi doresc să cânt. Vreau să devin şi eu artistă." Văzând că îşi doreşte foarte mult să cânte, am zis "Băi, trebuie să o ajut, că dacă nu o ajut eu, atunci cine?"

Iar de la vorbe, la fapte, n-a fost decât un pas!

Marian și Vulpița, verdictul testului poligraf: "Nu am întreținut relații intime cu Veronica"

Tot la ”Acces Direct”, Viorel și amantul Marian au fost supuși testului poligraf, în direct!

Viorel a fost cel care a răspuns primul la întrebări și a reieșit că a spus adevărul. Așadar, pe 5 ianuarie 2020, el nu a știut că soția lui a plecat să se întâlnească cu alți bărbați.

De asemenea, testul a scos la iveală faptul că nu și-a bătut partenera de mai mult de două ori.

Apoi, a venit rândul amantului Marian. Și el a spus adevărul: Nu a încuiat-o pe 5 ianuarie 2020 în mașină, nu a întreținut atunci relații intime cu ea, dar a încercat să îi dea pantalonii jos. În plus, nu a amenințat-o să tacă când a trecut mașina de poliție pe lângă ei și da, a vrut să o dea pe Vulpița unui bărbat pe nume Gelu.

Reacția Vulpiței după ce amantul Marian a dat testul cu detectorul de minciuni a fost: „Și el de ce m-a încuiat în mașină?”

Vulpița, în stare de șoc! Viorel dansează cu Emi, tânăra care l-a atras ca un magnet în club

Citește și: Filmare neașteptată cu Vulpița Veronica, în Blăgești! Imaginile au apărut imediat pe internet

Veronica a fost în stare de șoc când a văzut că soțul ei dansează și în platoul ”Acces Direct” cu frumoasa dansatoare, cea care l-a atras ca pe un magnet în club.

Se pare că partenerul Vulpiței a fost mai mult decât atras de blondă și a spus că îi va salva numărul de telefon și că o va suna, în ciuda crizelor de gelozie făcute de Veronica.

Mai mult decât atât, Viorel s-a comportat ca și când nu dorește să mai audă de soția sa, arătând că este dispus să înceapă o relație nouă cu o altă femeie!

Urmărește imaginile incendiare mai jos