Live acumFilm: Triplu X - Intoarcerea lui Xander Cage
Prime Time 20:30Raman cu tine

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Ana Ciulpan, sosia Irinei Loghin, momente de coșmar din cauza fostului iubit. Artista, amenințată cu moartea: ”Vezi punga asta? Ti-o pun pe cap, te sufoc și mori!”

Clipe de coşmar, pentru o celebră artistă. Cântăreaţa de muzică populară povesteşte că a trecut prin momente de groază, din cauza bărbatului pe care-l iubea. Artista ar fi fost scoasă în miez de noapte afară din casă, strânsă de gât şi ameninţată cu moartea. Şi acestea sunt doar o parte din episoadele de infern pe care spune că le-a trăit. 

Ana Ciulpan, sosia Irinei Loghin, momente de coșmar din cauza fostului iubit. Artista, amenințată cu moartea: ”Vezi punga asta? Ti-o pun pe cap, te sufoc și mori!”

Sosia Irinei Loghin, Ana Ciulpan, spune că a avut o relaţie toxică cu un bărbat. Fostul iubit ar fi ameninţat-o cu moartea. Relaţia a încheiat-o acum trei ani, dar fostul iubit a urmărit-o cu maşina şi Anei îi este frică.

Ana Ciulpan s-a născut în Vâlcea, a început să cânte încă din copilărie, însă norocul nu a fost de partea ei în plan sentimental. În anul 1976 s-a căsătorit a făcut doi copii, dar după un timp nu s-a mai înțeles cu soțul său și a divorțat.

Imediat după divorț, Ana a renunțat la muzică și s-a angajat în armată. La un moment dat, Ana se întorcea dintr-o misiune iar radiatorul mașinii în care se afla s-a spart iar toată apa clocotita a venit peste ea și a făcut-o praf de la brâu în jos. A coborât din mașină mai mult inconștientă și cerea cu disperare ajutorul în mijlocul străzii. Spune că nici până în ziua de astăzi nu știe cine a salvat-o și adus-o la spital.

Ani de zile mai târziu, însă, Ana s-a îndrăgostit. Nici de această dată nu a fost cu noroc, întrucât fostul iubit era foarte gelos și o ducea în locuri necunoscute pentru a o speria.

Același iubit ar fi luat o pungă de plastic și i-ar fi spus Anei: "Ana, vezi punga asta? Ti-o pun pe cap, te sufoc și mori. Te bag într-un cearceaf și te arunc undeva unde nu te găsește nimeni.", i-ar fi spus bărbatul, potrivit mărturisirilor făcute de ea la ”Acces Direct”.

De când s-au despărțit fostul iubit ar mai fi amenințat-o pe cântăreață iar Anei acum îi este frică de el și spune că este un om foarte periculos.

Află mai multe detalii despre această poveste încâlcită, în clipul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro